Illatosítók és légfrissítők

Az öt érzékszerv segítségével alakul ki mindenkiben egy adott helyiség összképe, stílusa, mégis sokan méltánytalanul elhanyagolnak egyet: a szaglást. A légfrissítők gondoskodnak az otthon, vagy a munkahelyi légkör kellemesebbé tételéről, és nagyban hozzájárulnak ahhoz, hogy milyen összhatást nyújt egy szoba, vagy iroda. Képesek arra is, hogy elfedjék az esetleges kellemetlen szagokat.

Vannak, akik a visszafogottabb illatokat részesítik előnyben, míg mások az aromákban gazdag, nyárias változatokat szeretik. Kínálatunkban kizárólag a jól ismert márkákat találja a légfrissítők között, amelyeket rendkívül kedvező áron szerezhet meg és rendelhet házhoz, mindössze néhány kattintással.

Varázsoljon friss illatot és válasszon az elektromos, az elemmel működő, vagy pumpás és hajtógázas típusok közül.

Légfrissítők

A legtöbb háztartás használ légfrissítőket, melyek nem csupán kellemesebbé teszik a környezetünket, de hozzájárulnak az otthonunk hangulatos kialakításához is. Légfrissítőkből ma már rengeteg típusú létezik, a gyártók évről-évre igyekeznek minél különlegesebbeket piacra dobni. Népszerű és közkedvelt márka az Air Wick, az Ambi Pur és a Well Done is, ami nem véletlen, hiszen úgy alkotják meg az illatanyagokat, hogy azok hosszasan képesek fenntartani a frissességet.

Kínálatunkban az alábbi 3 márka termékeit is megtalálja, válassza bármelyiket is, garantált, hogy maximálisan elégedett lesz.

Glade by Brise légfrissítő

A Glade by Brise légfrissítők egyedi és kellemes illatokat kínálnak, amelyek gyorsan és hatékonyan szellőztetik otthonát. Az innovatív tervezés és a hosszantartó frissesség együttesen teszik ezeket a légfrissítőket ideálissá minden otthon számára. Csak pár permet elegendő ahhoz, hogy kellemes atmoszférát teremtsen, és hosszan élvezze a frissítő illatot.

Air Wick légfrissítő

Az Air Wick márka széles választékot kínál spray-kből, elektromos légfrissítőkből és pálcás diffúzorokból. A márka termékei különböző illatokkal kaphatóak, így mindenki megtalálhatja a számára legkellemesebbet. Az Air Wick légfrissítőket gyakran dicsérik a hosszan tartó, természetes illatokért, valamint a széles választékért.

Ambi Pur légfrissítő

Az Ambi Pur ismert a rossz szagokat semlegesítő technolóógiájáról, amely lehetővé teszi, hogy ne csak elfedjük, hanem ténylegesen eltávolítsuk a kellemetlen szagokat. Az Ambi Pur széles választéka magába foglalja a szoba spray-ket, a gépkocsi légfrissítőket és az elektromos légfrissítőket. Az Ambi Pur készítményei között fellelhetőek a friss virágos, gyümölcsös és fűszeres illatok egyaránt.

Well Done légfrissítő

A Well Done bár kevésbé ismert, mint az Air Wick vagy az Ambi Pur, szintén kiváló minőségű légfrissítőket kínál. A Well Done piacra dobott aeroszolos légfrissítőket, gyertyákat és pálcás diffúzorokat is. Az egyik legnépszerűbb Well Done légfrissítő a pálcás diffúzor, amely hosszan tartó illatot biztosít.