Autóillatosítók

Sokan tekintik második otthonuknak, vagy akár kedvencüknek autójukat, de általánosságban is elmondható, hogy mindenki szereti, ha autójában kellemes illat van. A klasszikus Wunderbaum illatfenyők mára már kultikussá váltak és még ma is kaphatók, de rengeteg modern megoldás között válogathatunk, a zselés illatosítóktól, a párologtatós megoldásokig. Válogasson kedvére termékeink között!

A megadott feltételekkel nem található termék.

Autóillatosítók

 Az autóillatosítóknak nem az a feladatuk, hogy elnyomják a nem kívánatos szagokat, hanem, hogy frissességet teremtsenek. Tehát először meg kell szüntetni azt az okot, ami a szagokat előidézi, majd ezt követően beszerezni az ön számára legideálisabb autóillatosítót. Úgy érdemes kiválasztani, mintha parfümöt vásárolna, de a lényeg, hogy az autó belső terének a hangulatához illeszkedjen.

Az erős autóillatosítók émelyítő hatásúak lehetnek, ami bármikor rosszullétet okozhat, főleg igaz ez azokra, akik egyébként is hajlamosak erre, amikor mozgó járműben vannak. Az illóolaj is kerülendő az autóban, ugyanis bódító hatást válthat ki, így a sofőr könnyen ellazulhat és nem tud koncentrálni a vezetésre. Javasolt olyan autóillatosítót beszereznie, ami diszkrét aromával tölti meg a gépjármű belső légkörét, ezáltal mindenki kellemes környezetben érezheti magát az utazás során.