Egyéb illatosítók

Illatosító zselék, porszívó illatosító tabletták és egyéb illatosítók, nagy választékát találja ezen az oldalon!

Egy otthonnak az illata rengeteg dolgot elárul az ott lakókról. Utal arra, hogy mennyire igényesek az érintett személyek. Éppen ezért fontos a rendszeres takarítás, az otthon kellemes illatát pedig megőrizheti, ha légfrissítőt, vagy pálcás illatosítót is alkalmaz a helyiségekben.

Illatosítók:

Illatosítók

Az illatosítók már régen is nagyon népszerűek voltak, napjainkban pedig számtalan formában kaphatóak, így bárki megtalálhatja kedvencét. Illatosítókat nem csak otthonunkban alkalmazhatunk, hanem az autóban, irodában és nyilvános helyeken egyaránt. A gyertyák az illatosítók egyik legrégebbi formája, amelyeket sokszor készítenek természetes anyagból, amihez illóolajokat kevernek. A füstölőket is sokan szeretik, ezek hasonlóképpen működnek, mint a gyertyák, égés közben bocsájtják ki az illatokat. Számos háztartásban alkalmaznak légfrissítő spray-eket, amelyekből rengeteg típusú illat létezik, vannak erősebbek és egészen enyhék is.

Autókban is hatékonyan működnek a spray-k, kiváló megoldást nyújtanak a kellemetlen szagok ellen. A difúzorok és olajpárologtatók is rendkívül népszerűek, úgy működnek, hogy felmelegítik az illóolajokat, de léteznek olyan típusúak is, amelyek ultrahangos technológiával párologtatnak. Amennyiben azt szeretnénk, hogy az illat lassan kerüljön kibocsájtásra a levegőben, akkor válasszunk szilárd illatosítókat, ilyenek például a viaszok, zselék, illetve a szekrény illatosítók. Kínálatunkban rengeteg típusú illatosító közül választhat, ahol garantáltan megtalálja azt az illatot, ami az ön számára a legkedvesebb.