Légfrissítők -pumpás és hajtógázas

A legjobb illatú Légfrissítők, pumpás és hajtógázas kivitelben is elérhetőek kínálatunkban! A legismertebb gyártók termékei klasszikus kivitelben, hogy bárhol használhassa. Nem igényel utántöltést vagy elektromos áramot, elemet sem.

Pumpás és hajtógázas légfrissítők

A hajtógázas légfrissítőknek akkor van a legnagyobb haszna, ha hirtelen szükséges semlegesíteni valamilyen kellemetlen szagot. Tehát mindenképp célszerű beszerezni egyet az otthonába, mivel bármikor nagy hasznát veheti. Ma már szerencsére rengeteg típusú pumpás és hajtógázas légfrissítő közül van mód válogatni, így nem egyszerű megtalálni a legmegfelelőbbet.

A légfrissítő spray kifejezetten jól jöhet a mosdóban vagy a szemetes környékén, hiszen ezeken a helyeken megeshet, hogy hirtelen bűzt, illetve dohosságot érzünk. A pumpás spray hatékonyan veszi fel a harcot az ilyen szagokkal és aromával tölti meg az adott helyiséget. A terméket alkalmazhatja porszívozást követően is, hogy az égett porszag minél előbb elillanjon. Kínálatunkból válassza ki kedvenc illatát és rendelje meg pár kattintással.