Rágcsálóirtók, egérfogók

Amennyiben úgy gondolja, hogy rágcsálók költöztek kamrájába, vagy ami rosszabba lakásába, de nincs kedve csapda állítással vesződni, akkor ezen az oldalon megtalálhatja a legjobb megoldást.

Akár kertes házban él, akár társasban, az egerek és egyéb rágcsálók könnyedén megkeseríthetik az ön és szerettei életét. Sokan már a látványuktól rosszul lesznek, de ami még fontosabb, hogy ezek a nem kívánatos élőlények számtalan baktériumot és vírust is hordozhatnak. Ha bejutnak a négy fal közé, akkor nagyon nehezen lehet tőlük megszabadulni, ráadásul megrágják a kábeleket, a bútorokat és a cipőket is. Így nem marad más választás, mint egy profi egérfogó bevetése.

Sajnos nem sok ellenszer létezik ezek ellen a kártékony lények ellen, azonban akadnak olyan egérfogók, amelyekkel hatékonyan védekezhetünk ellenük. Ezek jellemzően kíméletesek, azaz az állat szenvedés nélkül esik csapdába. Érdemes olyat választani, amely mérgező anyagokat nem tartalmaz, nem lobbanhat könnyedén lángra, és nincs kellemetlen szaga sem.

Válasszon most egérfogót és szabaduljon meg a nem kívánatos rágcsálóktól könnyedén! Patkányirtás mesterfokon! Hatékony egérfogó pép és granulátumunk segít eltüntetni a rágcsálókat.