Partvisok és felmosók

„Mindenki sepregessen a maga háza táján!”… Már ha van mivel! Ehhez kínálunk most önnek remek partvisokat és partvisfejeket, hogy a benti vagy éppen kinti sepregetés is könnyen és gyorsan menjen.

Partvisok és felmosók

A megfelelő eszközök használata elengedhetetlen a tisztaság és a rend fenntartásához. A partvisok, felmosók és seprűk nem hiányozhatnak egyetlen háztartásból sem, amelyekből célszerű minőségi darabokat vásárolni, hogy könnyen lehessen velük takarítani és alapos munkát végezzünk általuk. A jó partvissal gond nélkül összeszedhető a szösz vagy az állatszőr, legyen szó az előtérről, erkélyről vagy éppen a gangról, viszont ezekre a területekre a közepesen erős szálú típusúak a legideálisabbak. A lágyabb sörtéjűek jobbnak bizonyulnak beltéren, ezekkel összeszedhetjük a port, a szöszöket és a konyhai szemcsés szennyeződéseket.

A felmosók használata elengedhetetlen a padlók tisztításához. A hagyományos felmosó és vödör kombináció mellett, ma már számtalan modern szett közül választhatunk. Ilyen például a laposfejű mikroszálas felmosó, amely rendkívül hatékonyan és könnyedén tisztítja a felületeket. Egy másik innovatív felmosó a szórófejes felmosó, ami beépített tartállyal rendelkezik, amibe a tisztítófolyadék kerül és rendkívül egyszerűvé teszi a tisztítási folyamatot. A felmosó robotok is egyre népszerűbbek, különösen a nagy területek tisztításához.

A kínálatunkban rengeteg típusú partvis és felmosó közül válogathat, melyek mindegyikével ragyogó tisztává varázsolhatja otthonát.