A csomagok szállítását két részre tudjuk osztani, budapesti illetve azon kívüli területekre.

-Budapesti szállítási címek esetén, az ingyenes kiszállítást 15000 forint feletti megrendelés esetén tudunk biztosítani. Csütörtökön és pénteken teljesítjük a rendeléseket, elsősorban beérkezési, illetve kérésre, fontossági sorrendben. Szerda délután 16 óráig beérkező rendeléseket tudjuk feldolgozni a csütörtöki és pénteki szállítási napokra. A szállítási méret és a súly nincsen korlátozva.

 -Nem Budapesti szállítási címek esetén, a Gls Hungary futárszolgálat által teljesítjük a megrendeléseket. A megrendelt termékek súlya egy dobozban maximum 20kg lehet. Csomagonként 1800 Ft szállítási költséget számítunk fel. Túlsúlyos csomag (20-25kg)és túlméretes csomagok 2600 Ft szállítási költséggel számlázzuk.

A rendszer által megadott szállítási költség tájékoztató jellegű. Kérjük a csomagot kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni, és esetlegesen a termékeken észlelt sérülés esetén kérje jegyzőkönyv felvételét és ne vegye át a csomagot. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt nem áll módunkban elfogadni! Futárral történő kézbesítés hétköznap 8 és 17 óra között várható. Amennyiben ebben időszakban nem tartózkodik otthon, szállítási címként célszerű (amennyiben van rá lehetősége) munkahelyi címet megadni. A futárszolgálat kétszeri kézbesítést kísérel meg, az át nem vett csomagok  szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
Raklapos szállítás díja,200kg-ig 12000 Ft,   400kg-ig 18000Ft.