Arcápolás

Az arcápolás fontos, arcunk tisztántartása és hidratálása egyaránt. Itt biztos megtalálja a bőrtípusának megfelelő arckrémet vagy tonikot, hogy megelőzze a pattanásokat, miteszereket és egészséges arc bőre legyen. Nem utolsó sorban itt vásárolhatja meg sminklemosinkat is kedvező áron.

Az arcápolás lépései

Az arcápolás első lépése, hogy eltávolítsuk a sminket sminkeltávolító segítségével, ami még pluszban tisztítja és táplálja is a bőr felületét. Ezáltal a bőr megszabadul a káros környezeti hatásoktól. A micellás víz és a különféle arctisztító olajok mind hozzájárulnak ahhoz, hogy a bőr fellélegezzen. A sminkeltávolítást követően kezdetét veheti a tisztítás, először mossuk meg az arcunkat, majd alkalmazzunk tisztítóhabot vagy zselét, ami a maradék szennyeződésektől is megszabadít. Normál bőr esetében olyan terméket célszerű választani, amelynek testápolóra hasonlít a textúrája, ezzel meg lehet tartani a bőr egyensúlyát és ragyogását.

Kombinált bőr tekintetében a habok az ideálisabbak, amelyek hatékonyan tisztítják a zsírosabb területeket is. Zsíros bőrre is külön kaphatóak arctisztító termékek, ezek használata naponta kétszer javasolt. A száraz bőrűek pedig lehetőleg szerezzenek be extra hidratáltságot biztosító, érzékeny bőrre kifejlesztett termékeket. Kínálatunkban bármelyik bőrtípusra megtalálja a legideálisabbat, tekintse meg arcápolóinkat és válassza a legmegfelelőbbet!