Arctisztítók

Az arcápolás fontos része a megfelelő arctisztító készítmények használata. Ezek a termékek ápolják, és tonizálják arcát és megszabadítják bőrét a pórusokban felgyülemlett szennyeződésektől is. Mindezt úgy, hogy közben vitaminokat juttatnak a bőrbe. Kínálatunkban minden bőrtípushoz megtalálja a megfelelő arctisztító készítményt.

Hogyan tisztítsunk arcot az arctisztítóval?

Az arctisztítás első lépése, hogy alaposan lemossuk az arcunkat, lényegében itt kezdődik a tudatos bőrápolás. Elmondható, hogy az összes bőrápoló kizárólag tiszta felületen működik jól. Amennyiben nem tisztítjuk megfelelően az arcunkat, megbomolhat a bőr természetes védőrétege, egyenetlenebbé válik és a bőrkép elgyötörtnek fog tűnni. Naponta minimum egyszer szükséges elvégezni arcunk tisztítását, a legideálisabb ezt az esték folyamán megtenni. A művelethez mindenképp szerezzünk be egy minőségi arctisztítót, mivel a víz önmagában nem képes eltávolítani bizonyos szennyeződéseket, például a sminkmaradványokat sem. A jó arctisztító könnyedén lepucolja, megtisztítja és ápolja bőrünket.

Márkától függetlenül az arctisztítók jellemzően felületaktív anyagokkal működnek. Ma már rengeteg típusú arctisztító közül lehetséges választani, vannak géles, krémes, habzó változatok, de még különféle kendők, szappanok, olajos lemosók és micellás vizek is a rendelkezésére állnak. Kínálatunkban is megtalálja ezeket, válassza ki kedvencét és ápolja arcát a mindennapok során!