Baba- és gyermek ápolási termékek

 Babaápolás és gyermekápolási termékek - nagy választék és kedvező árak a legkisebbek számára!

Baba- és gyermek ápolással kapcsolatos termékeink:

Babaápolási termékek, baba termékek

A babaápolási termékek, baba termékek nélkülözhetetlenek minden szülő számára, azonban a választás közöttük komoly fejfájást tud okozni azoknak, akiknek csak nem rég született meg az első gyerkőcük. Gondoskodni kell a baba érzékeny bőréről, popsijáról, fogairól, megfelelően gyengéd fürdetéséről és megannyi másról.

A csecsemők bőre finom és érzékeny, ami nagy odafigyelést és szeretetteljes gondoskodást igényel. Bőrük vékonyabb, mint a felnőtteké, ami érzékenyebbé teszi az irritáló anyagokkal és a környezeti hatásokkal szemben, valamint hajlamosabbak a kiszáradásra.

A babaszappanok és samponok gyengéden tisztítják meg a gyerkőc bőrét és haját anélkül, hogy szembe kerülve csípős érzést váltanának ki. Persze egyetlen picur sem szereti, ha szemükbe víz, vagy sampon kerül, ezekkel a termékekkel viszont még ilyen helyzetben is felhőtlenebbek tudnak lenni a fürdések.

Egy hidratáló krém ideális arra, hogy a csöppségek érzékeny, kiszáradt, vagy kipirosodott bőrét ápolni lehessen. A pelenkakiütés kezelésére is többnyire kiválóak. Szintén kötelező minden kisgyermekes háztartásba a hintőpor, amely felszívja a nedvességet, csökkenti az izzadást, ezáltal a kipirosodást.

Bár a csecsemőket nem szabad közvetlen napfénynek kitenni, a szabadban tartózkodva mégis szükségük van az UV-sugarak elleni védelemre. Szerezzünk be olyan fényvédő krémeket, amelyeket kifejezetten csecsemők számára fejlesztettek ki a gyártók, de okvetlen ellenőrizzük az összetételt, ugyanis fontos, hogy káros vegyi anyagoktól mentes legyen.

A megfelelő babatermékek kiválasztásánál az alábbi szempontokat okvetlen vegyük figyelembe...

A babaápolási termékek kiválasztásakor tartsuk szem előtt a baba életkorát és bőrtípusát. Ha például a baba bőre száraz, érdemes lehet sűrűbb állagú krémet választani. Az érzékenyebb bőrű csecsemőknek pedig célszerű hipoallergén és illatmentes termékeket beszerezni.

Webáruházunkban megbízható, kíméletes és hatékony babaápolási termékek széles választékából válogathat, tekintse meg és rendeljen a kicsi igényeinek megfelelően!