Baba fürdetők és -ápolók

Baba fürdetők ápolók és samponok. Minden, ami a baba esti fürdetéséhez kellhet. Finom illatok, a bőrt és a hajat is ápoló és tápláló baba termékek a legnevesebb gyártók termékpalettáiról. Válogasson kedvére és tegye kellemessé gyermeke estéit.

Miért más egy babaápoló és fürdető?

A kisbabák és a gyermekek bőre még rendkívül érzékeny, ezért gyengéd ápolást igényelnek. A kozmetikumok gyártói ma már kifejezetten fejlesztenek ki olyan babaápoló termékeket, amelyek alkalmasak a kicsik számára az esti fürdetésekhez. Baba testápolót, fürdetőt, babaolajat és sampont egyaránt beszerezhetünk, a lényeg, hogy megbízható, minőségi márkákat válasszunk. A babaápoló termékek abban különböznek a felnőtt kozmetikumoktól, hogy más összetevők alkotják, olyanok amelyek minden bizonnyal nem váltanak ki allergiás reakciókat.

A silány termékek sajnos okozhatnak problémákat, keletkezhetnek akár kiütések vagy bőrpír, ezek jellemzően kellemetlen tüneteket produkálhatnak, például viszketést. Kínálatunkban mindent megtalál, ami a babaápoláshoz szükséges, ráadásul termékeink mindegyike bőrgyógyászati és klinikai tesztelésen is átesett.