Borotvahabok-, gélek

A különböző borotva habok, gélek vagy krémek nagyon fontosak a megfelelő borotválkozáshoz. Ezek a borotválkozó szerek fellazítják a szőrzetet és könnyebbé teszik a borotva siklását bőrön, ezzel is kímélve bőrünket. Válogasson minőségi termékeink közt és tegye kellemessé a borotválkozást!

Borotvahabok, gélek

A borotválkozó szerek piacán meglehetősen nagy a verseny, a gyártók igyekeznek folyamatosan előrukkolni valami újdonsággal. A férfiak többségének a piperekészletébe beletartoznak a borotvahabok, gélek, amelyeknek meghatározó a minősége. Amennyiben silány darabot választunk, kiszáradhat a bőr vagy érzékennyé válhat, éppen ezért bizonyos szempontokra figyelnünk kell a megfelelő típusú kiválasztásánál.

A sima arcbőr eléréséhez gondos és alapos borotválkozásra van szükség. Az első lépés minden esetben az, hogy az arcunkat és a nyakat alaposan megmossuk, így eltávolíthatjuk a szennyeződéseket, valamint az elhajt hámsejteket. Igyekezzünk ezt meleg vízzel megtenni, ugyanis ettől puhábbak lesznek a szőrszálak, ezáltal könnyebb az eltávolításuk. A következő lépés, hogy bekenjük az érintett területet a borotvahabbal vagy a géllel, amelynek köszönhetően a bőr tovább puhul. A jó minőségű kozmetikumok megvédik a bőrt az irritációtól és lehetővé teszik a borosta könnyed eltávolítását. A legvégén hideg vízzel öblítsünk, hogy a pórusok bezáródjanak.

Kínálatunkban számtalan típusú borotvahabot és gélt találhat, melyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, válassza az ön számára legideálisabbat!