Borotvák és pengék

Az igazi borotvák mit sem érnek kiváló minőségű borotvapengék nélkül. Legyen itt szó akár régi típusú borotvákról, vagy akár eldobhatókról esetleg több pengésekről, vagy cserélhető fejes kivitelűekről. Bármelyik típust is válasszuk fontos, hogy mindig jó minőségű borotva mellet tegyük le a voksunkat. Kínálatunkban neves gyártók kiváló (Wilkinson, Gillette, stb.) termékeit találja, melyekkel tökéletes eredményt érhet el.

Webáruházunk borotva és borotvapenge kínálata:

Borotvák és borotvapengék

Ma már számtalan típusú borotvát és hozzá tartozó borotvapengéket lehet találni a piacon. Óriási a választék, a gyártók folyamatosan piacra dobnak valamilyen újdonságot. A legideálisabb megtalálásához nem árt, ha kipróbálunk többfélét, de a vásárlásnál vegyük figyelembe a borosta vastagságát. Egyes borotvák, illetve pengék irritációt is kiválthatnak az érzékenyebb bőrűeknél, ilyenkor célszerű olyanra lecserélni, ami speciálisan az ilyen probléma megakadályozására lett kifejlesztve.

Borotválkozás előtt a bőr felületét szükséges előkészíteni, ami azt jelenti, hogy meleg vízzel nedvesítsük be a területet. Ez azért fontos lépés, mert a szőrszálak kellően megpuhulnak és az egész folyamat könnyebbé válik. Ezután jöhet a borotvahab vagy a zselé, ami szintén tovább puhítja a szőrszálakat, továbbá óvja az arcot a kidörzsöléstől, égő érzéstől.

A borotválkozó szert javasolt alaposan bemasszírozni a bőrbe, majd várni nagyjából egy percet. A jó borotvát elegendő enyhén rányomni a bőr felületére, ha viszont kellemetlen érzéseket tapasztalunk, például húzza a szőrszálakat, akkor minden bizonnyal megérett a cserére.

Kínálatunkban kiváló minőségű borotvák és borotvapengék közül válogathat, melyek mindegyike kíméletesen és makulátlanul távolítja el a szőrszálakat. Tekintse meg és válogasson kedvére!