Pre és after shavek

A borotválkozás előkészületekkel is jár és bizony a befejezése sem mindegy. Ebben segítenek a pre- és after shavek. Míg preshavek segítenek puhítani a bőrt és szőrzetet, az aftershavek nyugtatják és összehúzzák a meggyötört bőrt. Válogasson kedvére minőségi termékeink között.

Webáruházunk pre és after shave kínálata:

Férfi arcápolás Pre és after shavek segítségével

Sokan úgy vélik, hogy a férfiak arcbőre ellenállóbb, ami tévhit, hiszen ugyanúgy sérülhet, berepedezhet vagy éppen kiszáradhat, mint a hölgyeké. A mindennapi borotválkozás is sokként hat a bőrre, ráadásul a felső hámrétegek is sérülnek a folyamat közben, éppen ezért fontos, hogy az előkészületekre és a befejezésre is szenteljünk kellő figyelmet. Szerencsére ma már rengeteg pre és after shave közül válogathatunk, amelyekből a minőségi darabok úgy lettek kifejlesztve, hogy azok ne irritáljanak, hanem hidratálják, regenerálják és megnyugtassák az érintett felületet.

A borotválkozás utáni szerek puhábbá, selymesebbé teszik a bőrt, ezáltal kellemesebb megjelenést biztosítanak. Továbbá, az after shavek felelnek a bőr egészségének a megőrzéséért, de balzsamok közül is válogathat, amelyek szintén regenerálnak.

Kínálatunkban több típusú pre és after shave közül választhat, melyek kiváló minőséget képviselnek, van köztük antiallergén, illetve olajmentes formulájú is. Rendelje meg kedvencét, hogy minél tovább megőrizhesse bőrének a vitalitását és puhaságát!