Hajápolás

Minőségi hajápoló termékek: samponok, balzsamok, hajfixálók, hajhabok és lakkok, minden ami az otthoni hajápoláshoz elengedhetetlen.

Hajápoló termékek óriási választéka

A hajápolás titka

A zsíros, száraz, valamint lelapuló haj kellemetlen érzetet kelt, éppen ezért célszerű elsajátítani a helyes hajápolás folyamatát, így megőrizheti hajkoronájának az épségét. Olyan hajápolót szükséges beszerezni, ami a hajtípusnak teljes mértékben megfelel. A fejbőr egészsége is sokat számít, a hajformázók és az egyéb szennyeződések terhelően hatnak, ezeket fejbőrradír segítségével könnyedén el lehet távolítani, ráadásul a vérkeringést is kellemesen fokozzák.

A hajtonikok, hajvizek gondoskodnak a táplálásról és a hidratálásról, de vannak hajhullás ellen is szerek, amelyek a hajnövekedés serkentéséért is felelnek. A hajtöveknél szükséges bemasszírozni a tonikot, ezzel elősegítheti a beszívódás folyamatát is.

A hajmosásokhoz is meg kell találni a legideálisabb sampont, legyen szó erősen zsírosodó, száraz vagy éppen festett hajról. A víz hőfokát érdemes kellemesen langyosra állítani, a forró károsítja a hajhagymákat, a hideg pedig nem tisztít megfelelően. A túl gyakori hajmosás megviseli a hajat, éppen ezért javasolt heti egyszer, maximum kétszer hajat mosni. Ezen kívül a kondicionáló beszerzése sem árt, ami selymesebbé, ragyogóbbá teszi a haj felszínét, kellően kisimítja a hajszálakat és regenerálja azokat.

Válasszon hajápoló termékeink közül, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, így lényegesen szebbé varázsolhatja frizuráját.