Hajformázó zselé és -wax

Ahol a hab már nem elég, vagy más fajta formázásra van szükség, ott jönnek jól a zselék és a waxok. A hajzselé fényes hatást ad, és hátrafésült, vagy erősen fixált hajhoz ajánlott. A wax egy fokkal finomabb termék. Kis mennyiségre van szükség, hosszabb ideig formázható és a kezünk melegétől lágyuló anyag. Ha önnek biztos tartásra, vagy matt hatású, de jól formázható megoldásra van szüksége, itt megtalálja az önnek megfelelőt.

Hajformázó zselék és waxok

Adj stílust a hajadnak zselé vagy wax használatával

A hajunk rengeteg környezeti hatásnak van kitéve, ezért fontos, hogy odafigyeljünk az ápolására. Igyekezzünk minőségi samponnal megmosni és megbízható márkájú balzsammal bekenni, ezen kívül a hajformázó kiválasztására is figyeljünk. A hajformázás nem egyszerű feladat, sokszor több időt is igénybe vesz, ráadásul saját magunknak jóval nehezebb megcsinálni a kívánt hajformát.

A hajformázást a különféle zselék és waxok megkönnyítik, a minőségi darabokkal modern frizurákat kreálhatunk. Zselékből és waxokból többféle erősségű létezik, olyat válasszunk, ami a hajtípusunknak megfelelő és nem roncsolja a hajhagymákat.