Hajhabok és hajlakkok

Hajlakkok és hajhabok a szép frizuráért! Mindenki rémálma, amikor hajmosás után, a tükörbe nézve egy szopott gombóc néz rá vissza. A lapos haj nem a legelőnyösebb, pont ezért találták ki a hajformázókat, mint a hajlakk és a hajhab.

Hajhabot érdemes még nedves hajra felvinni és a kevesebb több elvet alkalmazva egy kis adagot felvinni. Majd amikor elértük kívánt formát beszárítani hajunkat.

A hajlakkok használata is hasonló, bár itt érdemes száraz hajjal dolgoznunk és lehetőleg kis mennyiségben, messziről a hajunkra fújva alkalmazni, elkerülendő a ragacsos, nehéz haj hatást.

Bármelyik hajhabra vagy hajlakkra legyen szüksége, nézzen körül nálunk. Gazdag kínálatunkban számos remek terméket találhat, melyek segítenek, hogy frizurája mindig úgy álljon, ahogy ön szeretné.

Áruházunk hajlakk és hajhab kínálata

Hajlakkok és hajhabok a szép frizuráért

A különleges frizurák elkészítése fodrász segítsége nélkül nem egyszerű feladat, ráadásul nem kevés kiegészítő és hajformázó eszköz szükséges hozzá. Egy szép konty rögzítéséhez például elengedhetetlen kellékek a különféle hajcsattok, de még ezekkel sem garantált, hogy a frizura tartós marad és hosszú ideig megőrzi tökéletes formáját. Szerencsére ma már kaphatóak olyan hajlakkok és hajhabok, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a frizura minél tovább megőrizze alakját. Fontos, hogy minőségi hajlakkot válasszunk, ellenkező esetben sérülhet a fejbőr vagy károsodhat a hajunk.

Több típusú hajlakkból van módunk választani, a gyártók piacra dobtak, illetve dobnak olyanokat, amelyek kifejezetten erős vagy normál tartást biztosítanak, de vásárolhatunk száraz lakkokat is, az egész függ attól, hogy milyen hajtípussal rendelkezünk. Hajhabok ugyancsak jól jönnek, ezek nem a rögzítésért felelnek, hanem inkább tartást biztosítanak, a megbízható márkák ápoló összetevőket is tartalmaznak és hővédelmet nyújtanak.

Kínálatunkban remek hajlakkok és hajhabok közül válogathat, melyek mindegyike hozzájárul hajformájának a megőrzéséhez, válogasson kedvére és rendeljen pár kattintással!

Hajlakk vagy hajhab? A tökéletes frizura titka

Hajformázáskor gyakran felmerül a dilemma: hajlakk vagy hajhab? Mindkettőnek megvan a maga előnye és hátránya, a választás a kívánt frizurától és a haj típusától függ.

Hajlakk:

Előnyök: Azonnali tartást és fényt ad a hajnak. Könnyen kifésülhető, nem hagy maradványokat. Számos erősségi fokozatban kapható. Hátrányok: Nehezítheti a hajat, merevvé teheti a frizurát. Száraz hajra ajánlott.

Hajhab:

Előnyök: Több térfogatot és textúrát ad a hajnak. Segít a természetes hullámok kiemelésében. Tartósabb forma és definíció. Hátrányok: Nedves hajra kell felvinni. Száradás után nehezebb megformázni a hajat. Ragadós hatást kelthet, ha túl sokat használunk.

Tipp: A tökéletes frizura eléréséhez akár kombinálhatjuk is a hajlakkot és a hajhabot. A hajhabbal dúsítsa és formázza a hajat, majd hajlakkal rögzítse a frizurát.

Vásárláskor vegye figyelembe a haj típusát és a kívánt frizurát. Válasszon könnyű formulát finom hajra, erős tartást adó terméket vastag hajra, és hővédő formulát hajszárítóval történő szárításhoz.

Classic hajlakkok

A Taft már hosszú ideje gondoskodik egyebek mellett a mindennapi, gyors és kényelmes hajformázásról. A folyamatos kutatásoknak és fejlesztéseknek köszönhetően egyre jobb és a hajnak is egészségesebb formulákkal áll elő. Ilyen a Taft Classic is, amely tökéletesen tartós frizurák elkészítéséhez alkottak. Használatával ragadás és látható maradványok nélkül tudod formázni a hajad úgy, hogy véded azt a kiszáradástól.

Power hajlakkok

A Taft Power egy igazi nagyágyú a hajlakkok között: nagyon sok vevői visszajelzés alapján elmondható, hogy teszi a dolgát, gondoskodik a tartósságáról és jellemzően nem teszi nehezebbé a hajat. Túl sokat azonban nem szabad egyszerre ráfújni a frizurára, mert kissé ragacsos érzés alakulhat ki. Vékony szálú, sűrű hajkoronával megáldottak is előszeretettel alkalmazzák, sőt, sokan beszámoltak arról, hogy több órás táncelőadás során sem hagyta cserben őket a Taft Power. Tupírhoz és babahajszálak rögzítéséhez is kiváló.

Shine hajlakkok

A Taft Shine egy népszerű hajlakk világszerte a nők körében, és nem véletlenül: gyakori használat mellett sem roncsolja a hajat, nem lesz tőle ragadós, jól kifésülhető és jól be lehet állítani a frizurát a segítségével. Az erős fixálás mellett a haj fényesebbnek, egészségesebbnek tűnik. Használatához 20-30 cm távolságról kell a száraz hajra permetezni, a dús hatásért pedig érdemes közvetlenül a hajtöveket megcélozni.

Ultimate hajlakkok

A Taft Ultimate garantáltan jó választás mindazoknak, akik egy erős tartást biztosító, nem ragacsosító hajlakkot keresnek. Vevői beszámolók alapján könnyen fésülhető marad a haj, nincsenek maradványdarabok a használat után és könnyen kimosható, így akár mindennapi használatra is alkalmasak. A Taft folyamatosan igyekszik fejleszteni termékeit, ez az Ultimate-en is tetten érhető. Kedvező ára pedig még vonzóbbá teszi a hajformázókat keresők körében.

Volume hajlakkok

A Taft Volume egy igazán jó választás mindazoknak, akik hosszantartó, dús hatást szeretnének hajuknak kölcsönözni egész napra. A hozzáadott kollagén és bambusz még a legvékonyabb szálú frizurákat is tisztességesen megtartja, továbbá az összetevők megóvják a hajat a kiszáradástól. Teszi mindenzt úgy, hogy nincs ragacsos érzés és maradványok sem keletkeznek a hajtőnél. Használatához 20-30 cm távolságról kell egy keveset a hajtövekre permetezni, így biztosítva a tökéletes hatást.