Hajhabok és hajlakkok

Hajlakkok és hajhabok a szép frizuráért! Mindenki rémálma, amikor hajmosás után, a tükörbe nézve egy szopott gombóc néz rá vissza. A lapos haj nem a legelőnyösebb, pont ezért találták ki a hajformázókat, mint a hajlakk és a hajhab.

Hajhabot érdemes még nedves hajra felvinni és a kevesebb több elvet alkalmazva egy kis adagot felvinni. Majd amikor elértük kívánt formát beszárítani hajunkat.

A hajlakkok használata is hasonló, bár itt érdemes száraz hajjal dolgoznunk és lehetőleg kis mennyiségben, messziről a hajunkra fújva alkalmazni, elkerülendő a ragacsos, nehéz haj hatást.

Bármelyik hajhabra vagy hajlakkra legyen szüksége, nézzen körül nálunk. Gazdag kínálatunkban számos remek terméket találhat, melyek segítenek, hogy frizurája mindig úgy álljon, ahogy ön szeretné.

Áruházunk hajlakk és hajhab kínálata

Hajlakkok és hajhabok a szép frizuráért

A különleges frizurák elkészítése fodrász segítsége nélkül nem egyszerű feladat, ráadásul nem kevés kiegészítő és hajformázó eszköz szükséges hozzá. Egy szép konty rögzítéséhez például elengedhetetlen kellékek a különféle hajcsattok, de még ezekkel sem garantált, hogy a frizura tartós marad és hosszú ideig megőrzi tökéletes formáját. Szerencsére ma már kaphatóak olyan hajlakkok és hajhabok, amelyek azt a célt szolgálják, hogy a frizura minél tovább megőrizze alakját. Fontos, hogy minőségi hajlakkot válasszunk, ellenkező esetben sérülhet a fejbőr vagy károsodhat a hajunk.

Több típusú hajlakkból van módunk választani, a gyártók piacra dobtak, illetve dobnak olyanokat, amelyek kifejezetten erős vagy normál tartást biztosítanak, de vásárolhatunk száraz lakkokat is, az egész függ attól, hogy milyen hajtípussal rendelkezünk. Hajhabok ugyancsak jól jönnek, ezek nem a rögzítésért felelnek, hanem inkább tartást biztosítanak, a megbízható márkák ápoló összetevőket is tartalmaznak és hővédelmet nyújtanak.

Kínálatunkban remek hajlakkok és hajhabok közül válogathat, melyek mindegyike hozzájárul hajformájának a megőrzéséhez, válogasson kedvére és rendeljen pár kattintással!