Samponok

A hajápolás alapja a hajmosás és ehhez szükséges a megfelelő sampont megtalálnunk. Alapvetően száraz, zsíros vagy normál haj típusokat különböztetünk meg, de manapság már ez nem elég. Vannak festett hajra szánt, vagy akár korpásodás elleni samponok is. Fontos továbbá, hogy a sampon táplálja is a hajunkat és esetleg balzsamot is tartalmazzon. Kínálatunkban a legnagyobb gyártók termékeit találhatja meg. Válogasson kedvére!

Samponok

A samponok óriási választéka megnehezíti, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet. Lényegében 4 fő típus alapján választhatjuk ki a legideálisabbat, vannak festett vagy színezett hajtípusra valóak, valamint száraz hajra kifejlesztettek, illetve olyanok, amelyek különféle fejproblémák kezelésére is alkalmasak, ilyen lehet az érzékeny, zsírosodó haj vagy fejbőr, esetleg korpásodás, a negyedik csoportot pedig az érdes-érett hajjal rendelkezőek alkotják. Amennyiben nem a megfelelő samponnal mosunk hajat, ronthatunk a hajunk állapotán, de a legjobb megtalálásával rövid idő alatt orvosolhatjuk a problémát.

Miután ráakadtunk a tökéletes samponra fontos, hogy szenteljünk figyelmet arra is, hogy miként használjuk az adott terméket. A samponokat ugyanis célszerű a tenyerünkben egy kis vízzel hígítani mielőtt sor kerülne a hajmosásra, ez azért szükséges, mert így jobban ki tudják fejteni a hatásukat és fejszárazságot sem okoznak.

Kínálatunkban kiváló márkájú samponok közül válogathat, melyek meghozzák a várva-várt hatást és garantáltan ragyogóvá teszik fejkoronáját. Tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére!