Samponok

A hajápolás alapja a hajmosás és ehhez szükséges a megfelelő sampont megtalálnunk. Alapvetően száraz, zsíros vagy normál haj típusokat különböztetünk meg, de manapság már ez nem elég. Vannak festett hajra szánt, vagy akár korpásodás elleni samponok is. Fontos továbbá, hogy a sampon táplálja is a hajunkat és esetleg balzsamot is tartalmazzon. Kínálatunkban a legnagyobb gyártók termékeit találhatja meg. Válogasson kedvére!

Samponok normál, festett és igénybevett hajra

Samponok - Alpecin, Head&Shoulders, Elseve

A samponok óriási választéka megnehezíti, hogy megtaláljuk a legmegfelelőbbet. Lényegében 4 fő típus alapján választhatjuk ki a legideálisabbat, vannak festett vagy színezett hajtípusra valóak, valamint száraz hajra kifejlesztettek, illetve olyanok, amelyek különféle fejproblémák kezelésére is alkalmasak, ilyen lehet az érzékeny, zsírosodó haj vagy fejbőr, esetleg korpásodás, a negyedik csoportot pedig az érdes-érett hajjal rendelkezőek alkotják. Amennyiben nem a megfelelő samponnal mosunk hajat, ronthatunk a hajunk állapotán, de a legjobb megtalálásával rövid idő alatt orvosolhatjuk a problémát.

Miután ráakadtunk a tökéletes samponra fontos, hogy szenteljünk figyelmet arra is, hogy miként használjuk az adott terméket. A samponokat ugyanis célszerű a tenyerünkben egy kis vízzel hígítani mielőtt sor kerülne a hajmosásra, ez azért szükséges, mert így jobban ki tudják fejteni a hatásukat és fejszárazságot sem okoznak.

Kínálatunkban kiváló márkájú samponok közül válogathat, melyek meghozzák a várva-várt hatást és garantáltan ragyogóvá teszik fejkoronáját. Tekintse meg termékeinket és válogasson kedvére!

Alpecin samponok

Az Alpecin sampon kiváló a hajhullás ellen, ráadásul kapható belőle koffeintartalmú verzió is, ami még jobban megerősíti a hajgyökereket. A koffein felszívódik a fejbőrbe és rögtön elkezdi kifejteni a hatását. Az Alpecin sampon úgy lett kifejlesztve, hogy nők és férfiak egyaránt alkalmazhassák. A koffein remek természetes stimuláns és számos növényben jelen van. Az Alpecin sampon több természetes összetevőt is tartalmaz, megtalálható benne például a pantenol, mentol, ricinusolaj, illetve a tokoferol is. Az Alpecin sampont a viszkető fejbőrre is ajánlják a szakemberek.

Head&Shoulders samponok

A Head&Shoulders samponok között többféle típusú megtalálható, így kiválaszthatjuk azt, amelyik ideális az adott problémára, amivel küzdünk. A Head&Shoulders samponok állag tekintetében is eltérhetnek egymástól, de még az összetételük is más lehet. A sampon kiválasztásánál a hajszínt is célszerű figyelembe venni, hiszen némelyik világosítja vagy éppen sötétebbé teszi a hajat. Head&Shoulders samponokból létezik olyan is, ami dúsító hatású, illetve hatékony a korpa ellen. A márka által forgalmazott termékek mindegyike gyengéden ápolja az igénybe vett hajszálakat.

Elseve samponok

A haj a szépség egyik legmeghatározóbb szimbóluma és a személyiségünk egyik legfontosabb tükörképe, éppen ezért különleges figyelmet igényel. Az egyik legfelkapottabb márka az Elseve, ami nem véletlen, hiszen mára már számos hajápolási terméket piacra dobtak, így bárki megtalálhatja a hajtípusának legmegfelelőbbet. Az Elseve samponok számos hajproblémára megoldást nyújtanak, legyen szó korpáról, hajhullásról, töredezett hajvégekről, zsírosodásról vagy kifakult hajszínről. Az Elseve termékei között a samponokon kívül balzsamok és szérumok is fellelhetőek.