Dezodorok

Ha szeretne 24 vagy akár 48 órás izzadás elleni védelmet, nézzen körül kiváló minőségű dezodoraink között. Felfrissítik kellemes illatukkal, és még bőrét is ápolják.

Elérhető dezodor kínálatunk

Mire jók a dezodorok?

Az izzadás abszolút természetes folyamat, amely segít a test hőmérsékletének a szabályozásában és megszabadít a káros anyagoktól is. A túlzott verejtékezés viszont kellemetlenné is válhat bizonyos környezetben és szituációban, de szerencsére ma már számos megoldás létezik a probléma orvoslására. A gyártók rengeteg típusú izzadásgátlót és dezodort dobtak piacra, melyek közül nem könnyű ráakadni a legideálisabb darabra.

Az izzadásgátló és a dezodor közt az a különbség, hogy az izzadásgátló ténylegesen meggátolja a verejtékezést, míg a dezodor a kellemetlen szagokat tünteti el. Az izzadásgátlót reggel, illetve zuhanyzás után célszerű alkalmazni, a dezodort pedig leginkább napközben, hogy felfrissítsük magunkat, így jó, ha tartunk egyet a táskánkban.

Webáruházunkban márkás dezodorok közül válogathat, melyek hosszan tartó, friss illatot biztosítanak, még a legnagyobb melegben is.