Kézápolás

A legtöbb környezeti hatásnak a kezünk van kitéve, hogy mindig megfelelően ápolt és hidratált legyen válasszon kézkrémeink közül. Kézápolók kiszáradt, kirepedezett bőrre vagy munkavédelmi célra.

Kézápoló termékek

Kézápolás, kézápolás eszközei

A kézkrémek olyan kozmetikumok, amelyeket a bőr hidratálására és táplálására használnak a kézfej és az ujjak körüli területeken. A kézkrémekből ma már számos típusú létezik, ezek különféle bőrtípusra és problémára alkalmasak.

A hidratáló kézkrémek segítenek megőrizni a bőr nedvességét és hozzájárulnak a szárazság enyhítéséhez, valamint az érdesség megszüntetéséhez.

Regeneráló kézkrémek rengeteg vitamint tartalmaznak és más egyéb tápanyagban, például antioxidánsokban is gazdagok. Ezek garantáltan segítenek helyreállítani a károsodott bőrszerkezetet és elősegítik az új sejtek növekedését.

A napfény káros hatásai ellen a fényvédő krémek a legideálisabbak, amelyek úgy lettek kifejlesztve, hogy a pigmentfoltok kialakulását is megakadályozzák.

Bizonyos krémekben fellelhetőek a bőr rugalmasságáért és feszességéért felelős összetevők is, melyek meggátolják a ráncok megjelenését.

Fontos, hogy tisztában legyünk a saját bőrtípusunkkal és ennek megfelelően válasszunk kézkrémet. Például, a zsírosabb bőrre könnyedebb krém való, a szárazabb típusúra pedig táplálóbb kozmetikum a legideálisabb.

A krémen kívül a kézápolás meghatározó eszköze a szappan, a kézfertőtlenítő és minden olyan eszköz, ami a manikűrhöz kell, gondolunk itt a kisollóra vagy reszelőre, tehát ezeknek a beszerzéséről se feledkezzünk meg.

A kézápolás gyakran háttérbe szorul a szépségápolási rutinunkban, pedig a kezeink állapota sokat elárulhat általános egészségünkről és életkorunkról. Ezen a területen a bőr vékony és érzékeny, ezért fokozottan ki van téve a káros környezeti hatásoknak, mint a napsugárzás, a vegyi anyagok és a száraz levegő. Éppen ezért elengedhetetlen, hogy rendszeresen és megfelelő termékekkel lágyítsuk, tápláljuk és védjük a kezeinket.

A legjobb kézápolók gazdag, tápláló összetevőket tartalmaznak, mint a shea vaj, a kakaóvaj, az E-vitamin és a glicerin. Ezek az alkotóelemek mélyen hidratálják a bőrt, visszaállítva annak puhaságát és rugalmasságát. Emellett antioxidánsokban gazdag növényi olajak és kivonatok felvitele is ajánlott, hogy a szabadgyökök okozta öregedési folyamatokat lassítsuk.

Válasszon most kínálatunkból és élvezze a selymes, egészségesebb bőr érzését!

Nivea kézápoló

A Nivea egy ikonikus márkanév, amely mélyen beágyazódott a szépségápolás történetébe. Gyökerei egészen az 1800-as évek végéig nyúlnak vissza, amikor is egy tudós, Isaac Lifschütz felfedezte az Eucerit, egy oxigénben gazdag krém alapanyagát. Ez a felismerés forradalmasította a bőrápolást, és 1911-ben megszületett az első Nivea krém.

A nevét a latin nyelvben használt nix, nivis szóból eredeztették, amely havat jelent, utalva a termék tiszta fehér színére és selymes állagára. A márka hamar népszerűvé vált, és a legtöbb háztartásban megtalálható. A gyártó óriási hangsúlyt fektetett a minőségre és az ár/érték arányra, ami elősegítette globális térnyerését.

Garnier kézápoló

A Garnier egy francia luxusmárka, amely óriási népszerűségnek örvend a szépségápolási termékek, így a kézápolószerek piacán is világszerte. 1904-ben alapította a céget Marcel Garnier kozmetikus Párizsban. Kezdetben egyetlen növényi alapú hajszínezőt gyártottak, mely nagy sikert aratott az évezred elején. A márkát a természetesség és innováció vezérelte kezdetektől fogva. Garnier olyan exkluzív összetevőket használt fel, mint a növényi olajok és gyógynövény kivonatok. Ez tette termékeit egyedivé és különlegessé a piacon. Az 1960-as években a Garnier kinyitotta első kutatólaboratóriumát, hogy mélyebben tanulmányozhassák a természetes hatóanyagokat.

Neutrogena kézápoló

A Neutrogena egy amerikai márka, mely mélyen elkötelezett a minőségi, dermatológiai szempontból is biztonságos bőrápolási termékek fejlesztése iránt. A márkát 1930-ban alapította meg Edmond Fromont belga tudós, miután felfedezte a glicerinben gazdag, lágy kozmetikai krémek előállításának módját.

Ez a technológiai áttörés megalapozta a márka küldetését is, miszerint a kézápolóknak a különböző bőrtípusokhoz kell igazodniuk és kezelniük kell azok egyedi problémáit. Az indulástól kezdve ezek szigorú előírások betartása mellett, a legjobb minőségű alapanyagokból készülnek el.

A Neutrogena töretlen népszerűsége annak is köszönhető, hogy készítményeit nem csak a szélesebb fogyasztói réteg, hanem az egészségügyi szakemberek körében is népszerűsíti.