Egészségügyi betétek

Egészségügyi betéteink megbízható és diszkrét védelmet biztosítanak a menstruáció teljes időszakában. Éjszaka vagy napközben és még sportolás közben is. Minőségi termékeink tökéletesen idomulnak a női vonalakhoz és tökéletes komfort érzetet nyújtanak egész nap.

Egészségügyi betétek

Egészségügyi betétek

Az egészségügyi betétek kiváló szolgálatot teljesítenek a nehéz napokon. Sokan kényelmesebbnek tartják, mint a tamponokat, és a jobb minőségűek fel is tudják venni a versenyt azokkal. Pillanatok alatt felhelyezhetőek, erős nedvszívó képességgel rendelkeznek, így biztonságot adnak, mivel megakadályozzák az átázást. Többféle méretben és formában kaphatóak, hogy mindenki megtalálja a számára és testének legideálisabbat.

Egy egészségügyi betét azonban jól jön akkor is, ha valamilyen oknál fogva folyást, pecsételést tapasztalunk. Ilyen esetekben azért érdemes utánajárni az okoknak, akár orvost is felkeresni, de addig megnyugtató kényelem és komfortérzet mellett lehet mozogni. Kimondottan hasznos továbbá azoknak a lányoknak, akik az első vérzéseiket élik át, hiszen egyszerűbb a használatuk, mint a tamponokénak.

Válassza ki az Önnek megfelelő egészségügyi betétet és tegye gondtalanabbá menstruációs idejét!