Tamponok

Extra kényelem és könnyű felhelyezés! A mai, modern tamponokat könnyű felhelyezni és az egyedi borításoknak, és a csavart bordázatnak köszönhetően felületük puhább, emiatt megbízható védelmet nyújtanak. Minőségi termékeink között minden korosztály megtalálja a számára legmegfelelőbbet!

Tampon kínálat

Kiknek jó a tampon?

 A tamponok méltán népszerűek a lányok és a nők körében, hiszen diszkrét védelmet nyújtanak a nehéz napokon, a jobb minőségűek pedig kényelmesek, szinte érezni sem lehet a viselésüket. Fontos azonban, hogy mindenki a neki és a menzeszerősségének legmegfelelőbbet válassza, mind méretileg, mind szívóképesség területén. Még azok a leányzók is megtalálják a számításuknak legmegfelelőbbet, akik az első vérzésen esnek át. Ilyenkor fontos, hogy odafigyeljenek a megfelelő higiéniára – kézmosás, kéztörlés után – és a nyugalomra, hogy ne zavarjon semmi.

Gyakorlott tamponhasználók tapasztalják, hogy néha erősebb a menstruációs vérzés: számukra a magasabb nedvszívó képességgel rendelkező változatok adnak enyhítést a problémákra. Sportolók, sőt, még úszók is bátran használhatják a tamponokat szükség esetén. Tökéletes illeszkedésüknek és kialakításuknak köszönhetően nem csúsznak ki, valamint nem engedik szabadjára a vérzést.

Válasszon most tampon kínálatunkból és élvezze a gondtalanságot a nehéz napokon is!