Tisztasági betétek

Élvezze a tisztaság és frissesség élményét a mindennapokban. Tisztasági betéteink segítik megvédeni fehérneműjét a nem kívánt foltoktól. Válogasson a legnagyobb gyártók termékei között, kedvező áron.

Elérhető tisztasági betétek

Mire figyeljünk tisztasági betét vásárlásakor?

Ma már rengeteg típusú tisztasági betét közül van módja válogatni a hölgyeknek, a gyártók többfélét is piacra dobtak, van köztük szárnyas, szárny nélküli, illatos, illatmentes, vékonyabb és vastagabb kialakítású egyaránt. A tisztasági betétek elsődleges funkciója, hogy védjék a fehérneműt folyás vagy vérzés fennállása esetén. A pecsétes, nedves fehérnemű kellemetlen érzést nyújt, ráadásul kinézetre sem a legszebb, a tisztasági betét viszont megoldja a probléma ezen részét. A minőségi darabok kényelmesek, sokszor észrevétlen a használatuk és nem is mozdulnak el, a silányabbakkal viszont az említett gondok előfordulhatnak.

A tisztasági betétek tehát nem csak a gyenge, pecsételő vérzést fogják fel, hanem a hüvelyváladékot is, ami a két ciklus közepe táján a legtöbb nőnél jelentkezik. Erősebb vérzésre leginkább az intimbetétek alkalmasak, amelyek vastagabbak, mint a tisztaságiak és hosszabbak is. Jellemzően a legtöbb termék csomagolásán jelölve van, hogy az adott típus mennyire nedvszívó. Kínálatunkban kiváló tisztasági betétek közül válogathat, melyek komfortosabbá teszik a mindennapokat. Tekintse meg termékeinket és rendelje meg az ön számára legideálisabbat!