Szájhigiénia

Szájvizek és fogselymek segítenek az alapos tisztításban, hogy fogaink sokáig megőrízzék éppségüket.

A szájvíz elpusztítja a szájban lévő baktériumokat és igény esetén a fogfehérségről is gondoskodik. Az ínygyulladást is meggátolják egyes termékeink.

Fogselymet a nehezen hozzáférhető helyeken tudja használni.

Miért fontos a szájhigiénia szempontjából az öblogető?

Szájöblítőket régebben csak akkor alkalmaztunk, ha volt valamilyen szájüregi gyulladásunk és a fogorvosunk felírt egy speciális terméket, amivel kúraszerűen kellett öblögetnünk. Ma már viszont számos olyat fejlesztettek ki a gyártók, amelyek alkalmasak a mindennapos használatra. A különféle típusok között azonban jelentős különbségek lehetnek, így nem mindegy, hogy az adott szájvizet miként használjuk.

Szájvizek tekintetében két fő csoportot különböztetünk meg, vannak a terápiás jellegűek és a mindennapi használatra szánt darabok. A terápiás célúakban a hatóanyag erősebb, ezekkel enyhíthetőek a különféle szájüregi panaszok, ilyen például az afta vagy az ínygyulladás is. Az általános szájöblítőkkel tisztán tartható a szájüreg és megelőzhetjük, hogy a baktériumok, kórokozók bekerüljenek.

Kínálatunkban megannyi szájvíz közül válogathat, melyek mindegyike remek minőséget képvisel és garantáltan segítenek a megfelelő szájhigiénia fenntartásában.