Folyékonyszappanok

A folyékonyszappanok segítenek megtisztítani bőrét, és elpusztítják a baktériumok 99 %-át. Minden szappanunk tartalmaz különböző bőrápoló, puhító, hidratáló szereket ezzel is táplálva és óvva bőrét a kiszáradástól és egyéb káros hatásoktól. Válogasson kedvére!

Kényeztető folyékony szappanok

Szappanokból ma már rengeteg típusú kapható, a gyártók ráadásul évről-évre piacra dobnak különleges darabokat. Napjainkban sokan választják a folyékony szappanokat, amelyeket meglehetősen könnyű adagolni, de még utántöltő változat is kapható belőlük. A folyékony szappanok vízből és felületaktív anyagokból tevődnek össze, gyengéden ápolják és hidratálják a bőr felületét, nem okoznak szárazságot.

A folyékony szappanokban található növényi olajok felelnek a gyengéd ápolásért. A pumpás kiszerelésűek higiénia szempontjából is ideálisak, nem mellesleg gazdaságos adagolást biztosítanak. Folyékony szappanokból utántöltő típusút is vásárolhatunk, ezáltal hulladékból is kevesebbet termelhetünk.

A folyékony szappanokat bőrgyógyászatilag is tesztelik, így kicsi a valószínűsége, hogy allergiás reakciót váltsanak majd ki. Illat tekintetében is bőven van miből válogatni, így nem könnyű megtalálni a legmegfelelőbbet.

Tekintse meg kínálatunkat és válasszon minőségi folyékony szappanjaink közül, amelyek bármelyikével gondosan és alaposan tisztíthatja meg kezeit.