Kézfertőtlenítő és tisztító paszták

Kézfertőtlenítő és tisztító paszták gazdag kínálatát találhatja itt nálunk! A kézfertőtlenítők, hasznosak, ha mondjuk útközben nincs hol kezet mosni. Segítenek eltávolítani a baktériumok 99%-át. A tisztító paszták, mint az Ultra Derm már évtizedek óta jó szolgálatot tesznek a makacs, olajos foltok elleni harcban!
Minden nőnek szüksége van körömlakklemosóra, aki lakkozza/festi körmeit. Az acetonos körömlakklemosók, gyorsan és kíméletesen távolítják el körméről a körömlakkot, megóvva a körmeit.

Kézfertőtlenítés

A koronavírus megjelenésétől kezdve a legtöbben még jobban odafigyelnek a kézfejek rendszeres tisztán tartására. A rendszeres kézmosások által megszabadulhatunk a kórokozóktól, baktériumoktól, amelyek könnyedén tapadnak meg a bőr felületén. Ha éppen úton vagyunk, nem mindig van lehetőségünk kezet mosni, de ilyenkor jönnek jól a különféle kézfertőtlenítők. Fontos odafigyelni a megfelelő kézhigiéniára útközben, mivel közösségi közlekedés során, az utcán, vagy egy boltban számtalan kórokozó kerülhet a tenyérre, és egy óvatlan mozdulattal könnyen a szánkhoz érhetünk, vagy megdörzsölhetjük a szemünket, amellyel már be is kerülhet a szervezetünkbe.

A kézfertőtlenítő és tisztító paszták azonban nem csak utazás közben, de otthon is jó szolgálatot tesznek. Egy takarítás után érdemes a vegyszert ezekkel a tisztítószerekkel lemosni, hiszen míg a különböző felületeken előnyös hatásukat fejtik ki, ha esetleg szájba, szembe, vagy orrba jutnak, úgy ott már gondot okozhatnak. Kéztisztító paszták között pedig akadnak olyanok is, amelyek a vírusok és baktérium mellett makacs foltok eltávolítására is képesek. Ilyenek lehetnek például az olajos, zsíros szennyeződések.

Válasszon most kézfertőtlenítő és tisztító paszta kínálatunkból és gondoskodjon keze tisztaságáról megfelelően!