Krémszappanok

Utazáshoz, esetleg takarításhoz, sokan jobban kedvelik a régi típusú szappanokat. A hiedelemmel ellentétben ezek nem szárítják a bőrt. A mai modern szappanok ugyan olyan kíméletesek a bőrhöz és hatékonyak a baktériumok elleni harcban, mint a folyékony társaik.

Kényeztető krémszappanok

A klasszikus szappanok tisztítóereje kiváló, ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy szárítják a bőrt, a gyártók ma már gondosan ügyelnek az összetevőkre. Éppen ezért napjainkban ismét egyre felkapottabbak a klasszikus szappanok, amelyekből rengeteg típusú létezik. Illat szempontjából is többféle krémszappan van, így nem egyszerű megtalálni a legideálisabbat. A krémszappanokban lehet akár méz vagy citromfű kivonat is.

Szilárd szappanokat először a 12. században alkalmaztak, viszont ezek minősége megkérdőjelezhető volt, a mai darabok ebből a szempontból teljes mértékben megbízhatóak. A test bármely részének a megtisztításához használhatunk krémszappant, amelyek felelnek a megfelelő hidratálásért is. A klasszikus krémszappanokat bőrgyógyászatilag is tesztelik, akár csak a többi kozmetikumot. A krémszappanok gyengéden ápolják a bőr felületét és hosszan tartó puhaságot biztosítanak.

Kínálatunkban kiváló krémszappanok közül válogathat, melyek nem csak kézmosásra ideálisak, hanem fürdésre, illetve arctisztításra is.