Testápolás

Mindennapi testápolás termékeink segítségével. Találjon rá a bőrtipusának megfelelő testápolóra, legyen szó száraz, extra száraz vagy normál bőrről. Széles választékunkban, könnyen megtalálja a megfelelő illatú, márkájú testápolót. Ha naptejet keres azt is itt tudja kosarába tenni, olaj vagy tej, felnőtt vagy gyerek, alacsony vagy magas faktorszámú, válasszon kedvére.

Testápolás bőrtípusnak megfelelően

Napjainkban a testápolás ott kezdődik, hogy a piacon kapható termékek sokaságából kell kiválasztani a számunkra legmegfelelőbbet. Rengeteg olyan termék közül választhatunk, amelyek a bőr és/vagy a haj ápolását szolgálják. Ám nem mindegy, hogy pontosan milyet választunk, az egész függ attól, hogy milyen a haj illetve a bőrtípusunk. Napjainkban a szappanok háttérbe szorultak és egyre felkapottabbak lettek az olaj alapú és krém tusfürdők. A szárazabb, érzékenyebb bőrűeknek, akik hajlamosak az ekcémára is, javasolt magas zsiradéktartalmú termékeket alkalmazniuk.

Fontos még, hogy megfelelő pH értékű testápolót válasszunk, továbbá az is lényeges, hogy az adott márka megbízható és jó minőségű legyen. Szerencsére elmondható, hogy a nagy márkák termékei folyamatosan tesztelve vannak és megfelelnek az elvárt minőségi mutatóknak.

Ma már a legtöbb bőrápoló készítmény hipoallergén, de még mindig kaphatóak kétes forrásból származó testápolásra nem igazán alkalmas silányabb készítménye, amelyek összetevői kiválthatnak allergiás reakciókat. A modern fürdőszerekkel naponta akár többször is lehetséges tisztálkodni. Zuhanyzásnál arra is célszerű ügyelni, hogy meleg, de ne forró vizet használjunk és lehetőleg rövid idő alatt végezzünk, ugyanis ha sokáig állunk a víz alatt, akkor romlik a bőrünk védekezőképessége. Zuhanyzás után következhet a testápolókrém, aminek a fő feladata, hogy zsiradékot és vizet vigyen be a bőr belsejébe.

Kínálatunkban mindent megtalál, ami szükséges a testápoláshoz, rendeljen mihamarabb és tegye bőrét ragyogóvá.