Testápolók

Fürdés után fontos, hogy bőrünknek a szükséges tápláló kezelést, hogy egészségét és szépségét megőrizhessük. Ebben segítenek a különböző testápoló készítmények. Hatóanyagaik gyorsan a bőrbe jutnak és táplálják azt. Valamint, védőréteget képeznek a bőr felszínén!

Testápolók

A testápolásnak napjainkban jelentős a szerepe, éppen ezért rengeteg testápoló készítmény közül van módunk választani. Igyekeznünk kell megtalálni a bőrtípusunknak legmegfelelőbbet, éppen ezért a kiválasztásnál néhány szempontot figyelembe kell venni. Először is gondoljuk át, hogy milyen a bőrtípusunk, lehet zsírosabb vagy szárazabb, esetleg pattanásos, dehidratált, illetve érzékeny. A testápolók fő feladata, hogy segítsék fenntartani a bőr mikrobiom egyensúlyát és csökkentsék a szárazság által okozott viszketést.

Arcápolásnál fordítsunk külön figyelmet a szem környékére és az ajkakra, de teljesen másra van szüksége a kézfejnek, lábfejnek, térd környékének és a hasunknak is. Ma már kaphatóak olyan bőrápoló készítmények, amelyek kifejezetten a testünk bizonyos területeire lettek kifejlesztve. Sokan nem szeretik a ragacsosabb, lassabban beszívódó testápolókat, számukra ideális választás lehet a hidratáló, testápoló tej, ami jellemzően gyorsan beszívódik.

Hosszútávon célszerű bevezetni napi vagy heti testápolási rutint, ugyanis így válik a bőr ragyogóvá, egészségessé. Kínálatunkban erre a célra kiváló termékeket találhat, melyek mindegyike tökéletes minőséget képvisel.