Habfürdők

Mindenki szeret egy fárasztó nap után bebújni egy kád vízbe és lazítani, pihenni. Egy kádfürdő sem lehet tökéletes sok hab nélkül, hab pedig nincs habfürdő nélkül. Finom illatú vagy akár aromaterápiás tusfürdőink segítenek jobban ellazulni és kiereszteni a gőzt egy fárasztó nap után.

Kényeztető habfürdők

Egy fárasztó nap után mindig jól esik egy frissítő zuhany, de sokan szívesen vesznek egy forró fürdőt is, hogy ellazuljanak és relaxáljanak. A fürdőzést még izgalmasabbá tehetjük különféle habfürdők alkalmazásával, amelyekből ma már számtalan típusú beszerezhető, illatban és állagban egyaránt. Habfürdőkből vannak olyanok is, amelyek egyben tusfürdők is.

A habfürdők óriási előnye továbbá az, hogy segítenek a fáradt izmok ellazításában, ezen kívül stresszoldó hatásuk is ismert. Az egészségi állapotunkat is pozitívan befolyásolhatják, ugyanis segítenek stabilizálni a vérnyomást és a vércukorszintet. Vannak kutatások, amelyek alátámasztják, hogy a habfürdők támogatják szervezetünk ellenállóképességét is, nem mellesleg elősegítik a nyugtatóbb, pihentetőbb alvásokat. Válasszon illatos habfürdőink közül, hogy néha ellazulhasson a kádban egy-egy fárasztóbb nap után. Kínálatunkból több illat közül is válogathat, melyek mindegyike kiváló minőséget képvisel.