Tusfürdők

Manapság sokan szappan helyett előnyben részesítik a tusfürdőket. Érthető, hiszen a tusfürdők több illat anyagot és bőrtápláló anyagot tartalmaznak, épp ezét fürdés után nincs szükség plusz testápoló krémre. Kínálatunkban a legismertebb márkák termékei közt válogathat. Találja meg ön is kedvencét!

Válasszunk tusfürdőt bőrtípus szerint

Az egyes bőrtípusoknak más-más szükséglete van, így nehéz megtalálni a legideálisabb tusfürdőt, főleg, hogy ma már rengeteg a rendelkezésünkre áll, tehát bőven van miből válogatni. Tusfürdőkből többféle állagú létezik, sokan választják a tusológélt, ami nem véletlen, hiszen számos olyan anyagot tartalmaz, ami ideális a folyó víz alatt történő alapos tisztításhoz. A tusológél többnyire zselés állagú, sok vizet, glicerint, tenzidet, színezőt és illatanyagot tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a bőr felületébe.

A tusfürdő hab még nagyobb mértékben tartalmaz tenzidet, mint a gél, ezáltal keletkezik jelentősebb mértékben hab. A szárazabb bőrűeknek ezek használata nem igazán javasolt, mert az összetételük miatt kissé szárazabbá tehetik a felületet. A kínálatunkban található tusfürdőkben a szokványos összetevők mellett visszazsírozó és hidratáló anyagok is vannak, melyek meggátolják a bőr kiszáradását. Tekintse meg márkás termékeinket és válasszon igényeinek megfelelően!