Tusfürdők

Manapság sokan szappan helyett előnyben részesítik a tusfürdőket. Érthető, hiszen a tusfürdők több illat anyagot és bőrtápláló anyagot tartalmaznak, épp ezét fürdés után nincs szükség plusz testápoló krémre. Kínálatunkban a legismertebb márkák termékei közt válogathat. Találja meg ön is kedvencét!

Válasszunk tusfürdőt bőrtípus szerint

Az egyes bőrtípusoknak más-más szükséglete van, így nehéz megtalálni a legideálisabb tusfürdőt, főleg, hogy ma már rengeteg a rendelkezésünkre áll, tehát bőven van miből válogatni. Tusfürdőkből többféle állagú létezik, sokan választják a tusológélt, ami nem véletlen, hiszen számos olyan anyagot tartalmaz, ami ideális a folyó víz alatt történő alapos tisztításhoz. A tusológél többnyire zselés állagú, sok vizet, glicerint, tenzidet, színezőt és illatanyagot tartalmaz, amelyek mélyen behatolnak a bőr felületébe.

A tusfürdő hab még nagyobb mértékben tartalmaz tenzidet, mint a gél, ezáltal keletkezik jelentősebb mértékben hab. A szárazabb bőrűeknek ezek használata nem igazán javasolt, mert az összetételük miatt kissé szárazabbá tehetik a felületet. A kínálatunkban található tusfürdőkben a szokványos összetevők mellett visszazsírozó és hidratáló anyagok is vannak, melyek meggátolják a bőr kiszáradását. Tekintse meg márkás termékeinket és válasszon igényeinek megfelelően!

Dove tusfürdők

A Dove tusfürdők gyengéden ápolják és puhítják a bőr felületét. Ki ne szeretné, ha bőre egészségesnek és ápoltnak tűnne, szerencsére a Dove hidratáló tusfürdőkkel ezt könnyen elérhetjük, ugyanis a Dove tusfürdők mindegyike mélyen táplál. A Dove tusfürdők használatával már egyetlen zuhanyzással puhább, simább bőrt varázsolhatunk. A márka által piacra dobott tusfürdők gondoskodó formulái segítenek fenntartani bőrünk nedvességét, miközben természetes bőrtáplálást biztosítanak és mélyen a bőr felszíni rétegeibe hatolnak. Gazdag habot képeznek, amely feltölti bőrünket tápanyagokkal, miközben ápolt és tiszta érzést hagynak maguk után.

Nivea tusfürdők

A Nivea tusfürdők nem csak a bőrünket kényeztetik, hanem az érzékeinket is, ráadásul a bennük lévő formulák gyengéd ápolást biztosítanak. Különféle illatban szerezhetőek be, rendelkezésre állnak gyümölcsösebbek, virágosabbak, de a Niveából többféle krémtusfürdő is kapható. Amennyiben relaxálni szeretnénk a fürdőkádban, úgy érdemes egy levendulás Nivea tusfürdő mellett dönteni, hiszen ez a típusú nyugtatóan hat, de ha a felfrissülés a cél, akkor igyekezzünk citrusosat választani. A niveának Fresh Blends szériája is van, ebbe a kategóriába tartozó kozmetikumok növényi tejet tartalmaznak, tehát formulájuk és csomagolásuk egyaránt környezetbarát.

Palmolive tusfürdők

A Palmolive is világszinten ismert márka, ami nem véletlen, hiszen évről-évre egyre zseniálisabb és gazdagabb összetevőjű formulákat dobnak piacra. Sokan szeretik a Palmolive sensive tusfürdőt, ami tejproteinben is gazdag, ezáltal gyengéden ápolja még az érzékeny bőrfelületet is. Ez a típusú egy kis természetet csempész a mindennapokba és az illata hosszasan megmarad a testünkön. A Palmolive tusfürdők leginkább természetes forrásból származó összetevőket tartalmaznak és mindegyik kozmetikum bőrgyógyászati tesztelésen esett át. Palmolive tusfürdők többféle illatban beszerezhetőek, tekintse meg a kínálatot és válassza ki kedvencét, akár nagyobb kiszerelésben!