Ablaktiszítók és üvegtiszítók

Alkoholos tükör- és ablaktisztítók a ragyogó fényes felületekért. Tükör- és ablakfelületek tisztítására, ma már kiváló ablaktisztítók és kellék állnak rendelkezésre. Az ablaktisztítók közül az egyik legismertebb márka a Tükör ablaktisztító, vagy a spirituszos termékek, illetve a reklámpiac beindulása után a Clin. Utóbbi termék nagyon rég óta van már a piacon, van sok vetélytársa, de a megszokás és a minőségi megelégedés miatt, mégis ezt választják a háziasszonyok a boltok kínálatából. Alkoholos ablaktisztító csíkmentesen tisztít, nem karcolja a felületeket, citromos vagy egyéb friss illatban, szórófejes és utántöltő változatban is kapható. Takarítóeszközöket is találhat webáruházunk kínálatában az ablaktisztításra. Lehúzó szivacsok, gumis ablaktisztító lapátok, illetve jó minőségű ablaktisztító kendők is alkalmazhatók a takarításban.

Ablaktisztítók és üvegtisztító termékek:

Ablaktiszítók és üvegtiszítók

Az ablaktisztítás nem éppen tartozik a háziasszonyok kedvenc házimunkái közé, ugyanis hosszadalmas és nagyon idegesítő, amikor az igyekezet ellenére is maszatos marad a felület. Ez bekövetkezhet attól, hogy silány minőségű tisztítószert választottunk vagy a takarítóeszköz nem jó, amivel a feladatot végezzük.

Az ablaktisztítást évente minimum kétszer javasolt elvégezni, a legtöbb háztartásban erre húsvét és karácsony előtt kerül sor. A tisztítást akkor érdemes többször elvégezni, ha az ablak az első vagy a második emeleten található és utcafrontra néz, mert ilyenkor jobban észrevehető a por.

Ezen kívül előfordulhatnak helyzetek, amikor azonnal szükségessé válhat az ablaktisztítás, ha például rákerül a gyerek tenyérlenyomata. Az ablaktisztításhoz mindig igyekezzünk olyan tisztítószert választani, ami ammónia mentes.

Amennyiben nagyon koszos egy ablak, első lépésként mártsunk egy szivacsot meleg vízbe és ezzel töröljük át a felületet. Ezt követően vessük be a szórófejes ablaktisztítót. Az üvegre egyenletesen vigyük fel a tisztítószert, majd egy törlőkendő segítségével távolítsuk el a szennyeződéseket és töröljük foltmentesre. Az ablakkeretről, illetve az ablakpárkányról sem szabad a folyamat során megfeledkezni.

Clin ablaktisztító

A Clin ablaktisztítók kiváló választást jelentenek mindazok számára, akik tiszta, csillogó ablakfelületeket szeretnének elérni otthonaikban vagy munkahelyeiken. A termékek különleges formulával rendelkeznek, amely hatékonyan távolítja el a szennyeződéseket, ujjlenyomatokat és egyéb foltokat az üvegfelületekről. Egyik jelentős előnyük, hogy nem hagynak csíkokat, így mindig kristálytiszta látványt eredményeznek.

A Clin ablaktisztítók sokféle változatban elérhetőek, hogy mindenki megtalálhassa a saját igényeinek megfelelő típust. Vannak olyan verziók, amelyek kifejezetten az allergiások számára.

A használatuk rendkívül egyszerű, csak fújjuk a tisztítószert a szennyezett felületre, majd töröljük át egy puha, nem szöszölő ronggyal vagy papírtörlővel. A Clin ablaktisztítók gyorsan és hatékonyan dolgoznak, tehát kevesebb időt kell szentelni a takarításra.

Frosch Spiritus ablaktisztító

A Frosch spiritus ablaktisztítók a környezettudatos és hatékony otthoni tisztítás szimbólumai. Ezek a termékek a természetesség és a hatékonyság tökéletes kombinációját kínálják. A Frosch márka elkötelezett amellett, hogy a környezetvédelmet a mindennapi élet szerves részévé tegye, ezért termékeikben a természetes alapanyagokra és a fenntartható gyártási folyamatokra helyezik a hangsúlyt.

Az ablaktisztítók alkohol alapú formulájukkal kiválóan távolítják el a szennyeződéseket és a zsíros foltokat, miközben csíkmentes felületet biztosítanak. A Frosch termékek illatai is figyelemre méltóak. Nem irritálóak, inkább kellemes frissességet kölcsönöznek a tisztított felületeknek. Az ablaktisztítók alkalmazása során a természetes illatanyagoknak köszönhetően a helyiségek levegője friss és tiszta lesz.

Csomagolás tekintetében a Frosch is igyekszik környezetbarát megoldások mellett dönteni, éppen ezért a termékek csomagolása többnyire újrahasznosított anyagból, amely összhangban áll a márka környezetvédelmi elkötelezettségével.

CAOLA tükörtisztító

A CAOLA tükörtisztítók olyan speciálisan kifejlesztett termékek, amelyek a modern háztartásokban elengedhetetlen szerepet töltenek be. A tisztítószerek úgy vannak megalkotva, hogy hatékonyan távolítsák el a tükrökön megjelenő szennyeződéseket, ujjlenyomatokat és vízfoltokat, így biztosítva, hogy a felületek mindig tökéletesen tiszták és ragyogóak maradjanak. A CAOLA márka jellemzően nagy figyelmet fordít a felhasználói élményre és a környezetvédelemre is, ezért a tükörtisztítóik jellemzően tartalmaznak olyan összetevőket, amelyek környezetkímélőek.

Az ilyen tisztítószerek kiválóak arra, hogy a tükrökön keletkező makacs foltokat, például sminkmaradványokat vagy vízkövet eltávolítsák. A CAOLA tükörtisztítók használata pofon egyszerű, gyorsan száradnak és nem hagynak csíkokat a felületeken.