Klóros és klórmentes fertőtlenítőszerek, hypo

Higiénikus tisztaság, baktériummentes környezet a Sanytol termékcsaláddal. Használhatja az univerzális tisztítószert minden helyiségben, vagy zsíroldó és vízkőoldó típusát is kipróbálhatja a makacs szennyeződésekre.

A fertőtlenítés fontos egészségünk szempontjából. Az általános tisztítószereket, vízkőoldót, vagy zsíroldót ugyanúgy tudja fertőtlenítésre is használni, ha a Sanytol család termékeit választja. A takarítás alkalmával, ha valóban meg szeretne szabadulni a kórokozóktól, válasszon az alábbi fertőtlenítőszerek közül (Sanytol, Domestos, Higeen,Dettol) a kifogástalan higiénia elérésének érdekében.

Az alábbi felsorolt neves márkák 99%-ban elpusztítják a kórokozókat, legyen szó baktériumról vagy vírusról.

Fertőtlenítőszerek:

Fertőtlenítőszerek

Az elmúlt évek sajnos rávilágítottak arra, hogy a fertőtlenítés és a megfelelő higiénia otthonunkban és az irodákban elengedhetetlen az egészségesebb, élhetőbb mindennapok érdekében. Folyamatosan jelennek meg újabb vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók, amelyek ellen a fertőtlenítőszerek tudnak hatásos segítséget nyújtani. Kínálatunkban kizárólag olyan termékeket talál, amelyek a való életben, illetvelaboratóriumi környezetben is bizonyítottak és megbízható védelmet nyújtanak családja, kollégái és saját egészsége érdekében.

Rendszeres gyakorisággal érdemes a kilincseket, fogantyúkat, valamint a helyiségekben található minden berendezés felületét fertőtlenítőszerrel letisztítani, hiszen olyan helyeken is képesek a fertőzések megtelepedni, amelyre nem is gondolnánk. Elég csak egy óvatlan mozdulat, vagy az, hogy kézmosás előtt hozzányúlunk valamihez és máris napokig fertőzőzónává változtatjuk otthonunkat, vagy irodánk adott pontját.

A fertőtlenítőszerek olyan vegyületek vagy anyagok, amelyek képesek elpusztítani vagy gátolni a kórokozók, mint például baktériumok, vírusok, gombák és paraziták növekedését és elterjedését. Ezek az anyagok nélkülözhetetlenek a betegségek terjedésének megakadályozásához, legyen szó otthoni, ipari, vagy orvosi környezetről.

A fertőtlenítőszerek számos formában és kiszerelésben kaphatóak, beleértve a folyadékokat, géleket, aeroszolokat és impregnált törlőkendőket. Az alkalmazás módja és hatékonysága a fertőtlenítő típusától és a kezelendő felülettől függ.

Az alkohol alapú fertőtlenítőszerek jellemzően etil- vagy izopropil-alkoholt tartalmaznak, általában 60-80% közötti koncentrációban és kiválóan alkalmasak a legtöbb baktérium és vírus elpusztítására. Az alkoholos kézfertőtlenítők is ebbe a kategóriába tartoznak.

A klórtartalmú vegyületek olyanok, mint a nátrium-hypoklorit (háztartási fehérítő), amelyek szintén meglehetősen hatékonyak a kórokozók ellen.

A fertőtlenítőszerek alkalmazásakor okvetlen ügyeljünk a biztonságra. Igénybevétel előtt mindig olvassuk el és kövessük a címkén található utasításokat. Túlzott és nem megfelelő használatuk irritációt vagy allergiás reakciót válthat ki.

Azt is lényeges megjegyezni, hogy nem minden fertőtlenítőszer egyformán hatékony a kórokozók ellen, ezért igyekezzünk az adott helyzetnek megfelelő terméket beszerezni.

DETTOL fertőtlenítő szerek

A Dettol fertőtlenítő szerek a higiénia legfelsőbb szintjét képviselik. Egyedülálló összetétele hatásosan támadja meg a kórokozókat, és persze a baktériumokat is. Legnagyobb mértékben a használatuk otthoni, de közösségi helyszíneken is, példának okáért konyhákban, fürdőszobákban, ezen kívül iskolákban ajánlottak. A Dettol fertőtlenítők nagyszerű választásnak bizonyulnak a megbízhatóságuk és a hatékonyságuk révén. Ezzel együtt a márka elkötelezett a felhasználók egészségének védelme iránt, továbbá permanensen fejleszti termékeit a legkorszerűbb tudomány alkalmazásával.

DOMESTOS fertőtlenítő szerek

A Domestos fertőtlenítő szerek a széles körű fertőtlenítési igényekre lettek kitalálva. Egyedülálló kompozíciója ténylegesen támadja meg a baktériumokat, gombákat és a vírusokat is beleértve. Ideális választás olyan helyeken, ahol a magas higiéniai szint nélkülözhetetlen, mint példának okáért közösségi terek, óvodák, esetleg egészségügyi intézmények. A Domestos megbízhatósága és persze hatékonysága révén a felhasználók biztosak lehetnek a maximális védelemben. Ezzel együtt a márka környezetvédelmi szempontokat is figyelembe véve fejleszti termékeit.

SZAVO fertőtlenítő szerek

A Szavo fertőtlenítő szerek a higiénia, ezen kívül a biztonság terén nyújtanak nagyszerű megoldást a felhasználóknak. A termékcsalád maximális erőbedobással támadja meg a kórokozókat, valamint baktériumokat. Legnagyobb mértékben olyan helyeken ajánlott, ahol releváns a magas fokú tisztaság, mint példának okáért az élelmiszeriparban, esetleg egészségügyi intézményekben. A Szavo termékeket a megbízhatóságuk, valamint hatékonyságuk okán választják oly sokan a mai napig. A márka elkötelezett a minőség, valamint biztonság iránt, továbbá a folyamatos fejlődés az egyik fő mottójuk.