Klóros és klórmentes fertőtlenítőszerek, hypo

Higiénikus tisztaság, baktériummentes környezet a Sanytol termékcsaláddal. Használhatja az univerzális tisztítószert minden helyiségben, vagy zsíroldó és vízkőoldó típusát is kipróbálhatja a makacs szennyeződésekre.

A fertőtlenítés fontos egészségünk szempontjából. Az általános tisztítószereket, vízkőoldót, vagy zsíroldót ugyanúgy tudja fertőtlenítésre is használni, ha a Sanytol család termékeit választja. A takarítás alkalmával, ha valóban meg szeretne szabadulni a kórokozóktól, válasszon az alábbi fertőtlenítőszerek közül (Sanytol, Domestos, Higeen,Dettol) a kifogástalan higiénia elérésének érdekében.

Az alábbi felsorolt neves márkák 99%-ban elpusztítják a kórokozókat, legyen szó baktériumról vagy vírusról.

Fertőtlenítőszerek:

Fertőtlenítőszerek

Az elmúlt évek sajnos rávilágítottak arra, hogy a fertőtlenítés és a megfelelő higiénia otthonunkban és az irodákban elengedhetetlen az egészségesebb, élhetőbb mindennapok érdekében. Folyamatosan jelennek meg újabb vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók, amelyek ellen a fertőtlenítőszerek tudnak hatásos segítséget nyújtani. Kínálatunkban kizárólag olyan termékeket talál, amelyek a való életben, illetvelaboratóriumi környezetben is bizonyítottak és megbízható védelmet nyújtanak családja, kollégái és saját egészsége érdekében.

Rendszeres gyakorisággal érdemes a kilincseket, fogantyúkat, valamint a helyiségekben található minden berendezés felületét fertőtlenítőszerrel letisztítani, hiszen olyan helyeken is képesek a fertőzések megtelepedni, amelyre nem is gondolnánk. Elég csak egy óvatlan mozdulat, vagy az, hogy kézmosás előtt hozzányúlunk valamihez és máris napokig fertőzőzónává változtatjuk otthonunkat, vagy irodánk adott pontját.