Fürdőszobai tisztítószerek

Hogyan is távolítsam el a vízkövet és az olajos fürdőszerek lerakódásait a szaniterekről, és csaptelepekről? Amikor a fürdőszoba koszos, rögtön a vízkő jut az ember eszébe. Persze a sokfajta fürdőszer is lerakódást okoz a szanitereken, így erre a problémára is megoldást kell találni. A fürdőszobai tisztítószerek többnyire nem csak tisztítanak, és fertőtlenítenek, hanem fel is frissítik a felületeket, így akár visszanyerik az eredeti állapotukat a megtisztított tárgyak. Ehhez meg kell találni a megfelelő tisztítószert. Ajánlatunkból elsősorban a kemény víz okozta vízkőtisztítók közül az Ajax, a Cif márkákat, fertőtlenítésre a Flóraszept, Domestos és Sanytol termékeket, ha pedig  biotisztítószert keres a Glanc és Frosch márkát javasoljuk.

Tisztítószerek listája:

Fürdőszobai tisztítószerek

 A fürdőszobai tisztítószerek között fontos szerepet kapnak a penész-, vírus- és baktériumeltávolító szerek is, hiszen a fürdőszoba az egyik leginkább veszélyeztetett helyisége a lakásnak, ahol meg tudnak jelenni az egészségre ártalmas képződmények, amelyek nem pusztán esztétikai, de egészségügyi problémákhoz is vezethetnek. A magas páratartalom és meleg levegő kedvez az elszaporodásuknak, ami idővel légúti, vagy egyéb szervi megbetegedést idézhet elő.

 A fürdőszobát napi rendszerességgel használjuk, folyamatosan megérintjük a különböző szaniterek felületeit. Sokszor ezeken a felületeken elszaporodnak a gombák, baktériumok és vírusok, amelyek ugyan szabad szemmel nem láthatóak, mégis képesek megbetegíteni a szervezetet. Éppen ezért takarítás során oda kell figyelni, hogy minden felület a megfelelő fürdőszobai tisztítószerrel meg legyen tisztítva, a csempéktől kezdve a mosdón át a kád széléig bezárólag.