Konyhai tisztítószerek

 

Egy lakásban a konyha az a helyiség, ahol a legmakacsabb szennyeződések keletkeznek általában. Ön is nehezen viseli el a zsíros, ragadós konyhaszekrényt, csempét és az egyéb felületeket, az odaégésekről nem is beszélve? Nem megfelelő konyhai tisztítószerek alkalmazásával ne is álmodjon róla, hogy rövid idő alatt, könnyedén és maradéktalanul megszabadulhat tőlük. Viszont a márkás és minőségi konyhai tisztítószerek nagy segítséget fognak jelenteni, ezért kell alaposan megfontolni a döntését vásárláskor, hiszen bármilyen felületről hatékonyan eltüntetik a zsír, kosz, olaj, gőz és ételmaradékok által okozott foltokat.

Kínálatunkban kiváló konyhai tisztítószereket, többek között zsíroldókat, hideg zsíroldókat, súrolószereket találhat-akár extra erős szórófejeset is-, amelyeket hihetetlenül kedvező árakon kínálunk. Mindenképp érdemes beszereznie, mivel lehetetlenség elkerülni, hogy a sütés-főzés folyamán ne rakódjanak le a csempére, tűzhelyre, illetve a munkalapra.

Konyhai tisztítószerek:

Konyhai tisztítószerek

A konyhai makacs szennyeződéseket nem egyszerű kezelni! Zsíroldókkal és súrolószerekkel felfegyverkezve érdemes nekilátani a feladatnak.

A  konyha szennyeződéseit elsősorban a zsír, a gőz, az olaj és az ételmaradékok okozzák. A szórófejes extra erős  zsíroldók segítségével, bármilyen felületről eltüntethető a zsír és a kosz, amely a főzés-sütés folyamán lerakódik a csempére és a munkalapra is. Makacs odaégéseket illetve az elhanyagolt sütő és grill rácsokat kezeljük inkább súroló szerekkel, vagy hideg zsíroldóval, ha eredményt szeretnénk elérni. Kínálatunkban ezeket mind megtalálja, sőt még mást is!