Lefolyótisztítók

Elege van már, hogy a kádban és a mosdóban folyton eldugul a lefolyó? A kellemetlen szituáció sajnos gyakran előfordulhat egy háztartásban, mivel a hajszálak, szöszök, ételmaradékok elzáródást okozhatnak, sokszor okoznak is. A probléma nagyon könnyen orvosolható minőségi, márkás lefolyótisztító szerek használatával. Összetételüknek köszönhetően pár perc alatt elhárítják a dugulást, sőt még a megelőzésben is hatalmas a szerepük.

Előzze meg ön is a bajt a lefolyótisztítók segítségével, és válasszon termékeink egyikéből. Amennyiben nem cselekszik időben és halogatja a dolgot, elképzelhető, hogy már a lefolyótisztítók sem fognak segíteni, mivel akkor a leghatékonyabbak, ha rögtön alkalmazza őket miután észlelte a problémát. Tekintse meg kínálatunkat, hiszen készletünket kizárólag magas minőségű lefolyótisztítók képezik, amelyek között a gél, illetve granulátum alapúakat is megtalálhatja!

A dugulást megszüntetheti lefolyótisztító segédeszközök segítségével, mint lefolyótisztító pálcika, duguláselhárító pumpa vagy valamilyen szilárd és/vagy folyékony lefolyótisztító szer, melyekből a piacon bőséges kínálat található. De a legjobb a megelőzés! Használjon kombinált lefolyószűrőt a mosogatóhoz, mosdóhoz és a kádhoz.

Lefolyótisztítószerek

Lefolyótisztítók

A hajszálak és az egyéb makacs szennyeződések is képesek bármikor eldugíatni a lefolyót, tehát könnyen okozhatnak lerakódásokat. A hajszálak legfőképpen a fürdőszobában okozhatnak bajt, a konyhában az ételmaradékokon kívül, a mosogató tálcából kifolyó zsír is gondot jelenthet. Házi praktikákat is bevethet a probléma orvoslására, de biztos segítséget jelentenek a napjainkban kapható márkás lefolyótisztítók, amelyeket a szakemberek évről-évre fejlesztenek. A biztos eredmény érdekében a tisztítószerekhez sokan alkalmaznak segédeszközöket is, ilyen például a lefolyótisztító pálcika. A jó szűrőberendezések megoldást jelenthetnek, hiszen meggátolják a szennyeződések bejutását a lefolyóba.

Lefolyótisztító pálcika lényegében bármilyen háztartási boltban beszerezhető, akár online is, óriási előnye, hogy kiválóan kiegészíti a vegyszeres lefolyótisztítást. Használatuk rendkívül egyszerű, csupán annyi a dolga, hogy jó mélyen bedugja a lefolyóba, majd körkörösen mozgatva lazítsa fel a szennyeződéseket. Ha mélyen van a dugulás, akkor hosszabb lefolyótisztító pálcikára lesz szüksége.

Amennyiben a szerrel és a pálcika segítségével sem tudja elhárítani a dugulást, okvetlen kérje szakember segítségét.