Öblítők

Mire jó az öblítő? Ha szeretnénk sokáig megőrizni ruháink frissességét vaklamint szeretnénk megtartani az „új” ruha „állapotot” akkor mindenképpen érdemes öblítőt adnunk a mosáshoz. Öblítő használata nélkül a textilszálak felszíne egyenletlenné válik, így az anyagok gyűröttebbnek tűnnek, és könnyen el is szakadhatnak mosáskor vagy vasaláskor. Épp ezért a szeretné, hogy ruhái hosszú életűek legyenek, válassza ki kínálatunkból új, kedvenc öblítőjét!

Webshopunkban elérhető népszerű őblítők

Hogyan válasszunk öblítőt?

Ma már szinte mindenki használ öblítőt a mosások alkalmával, mondhatni, hogy elengedhetetlen adalékanyag. A gyártók rengeteg típusú öblítőt a piacra dobtak, így többféle illat közül válogathat. Az öblítők által a ruhaneműknek finom illatuk lesz, a jó márkák gondoskodnak róla, hogy ez akár több napig is eltartson. Az öblítő ugyebár nem csak a jó illatokért felel, hanem azért is, hogy az anyag megőrizze puhaságát és a színe ne fakuljon.

Az öblítők kiválasztásánál ellenőrizze, hogy hány összetevő alkotja a vegyületet, lehetőleg 5-nél több ne legyen benne, a legideálisabbak jellemzően 3-at tartalmaznak.

A habzásának a mértéke sem mindegy, amennyiben felrázás után ez jelentős mértékű, akkor nem tartalmaz elegendő kationos felületaktív anyagot, tehát nem lesz hatékony. Az öblítők kupakja az esetek többségében mérőeszközként is szolgál, a bennük található jelölés tesz ki egy adagot. A mosógép azon tartájába kell töltse az öblítőt, amelyen egy virág alakú szimbólum látszódik.

Kínálatunkban rengeteg típusú öblítőt találhat, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, tekintse meg és válassza ki kedvenc illatát!