Öblítők

Mire jók az öblítők? Ha szeretnénk sokáig megőrizni ruháink frissességét valamint szeretnénk megtartani az „új” ruha „állapotot”, akkor mindenképpen érdemes használni az öblítőket a mosások során. Öblítő használata nélkül a textilszálak felszíne egyenletlenné válik, így az anyagok gyűröttebbnek tűnnek, és könnyen el is szakadhatnak mosáskor vagy vasaláskor. Épp ezért ha a szeretné, hogy ruhái hosszú életűek legyenek, válasszon neves márkákat felvonultató öblítő kínálatunkból!

Webshopunkban elérhető népszerű őblítők

Hogyan válasszunk öblítőt?

Ma már szinte mindenki használ öblítőt a mosások alkalmával, mondhatni, hogy elengedhetetlen adalékanyag. A gyártók rengeteg típusú öblítőt a piacra dobtak, így többféle illat közül válogathat. Az öblítők által a ruhaneműknek finom illatuk lesz, a jó márkák gondoskodnak róla, hogy ez akár több napig is eltartson. Az öblítő ugyebár nem csak a jó illatokért felel, hanem azért is, hogy az anyag megőrizze puhaságát és a színe ne fakuljon.

Az öblítők kiválasztásánál ellenőrizze, hogy hány összetevő alkotja a vegyületet, lehetőleg 5-nél több ne legyen benne, a legideálisabbak jellemzően 3-at tartalmaznak.

A habzásának a mértéke sem mindegy, amennyiben felrázás után ez jelentős mértékű, akkor nem tartalmaz elegendő kationos felületaktív anyagot, tehát nem lesz hatékony. Az öblítők kupakja az esetek többségében mérőeszközként is szolgál, a bennük található jelölés tesz ki egy adagot. A mosógép azon tartájába kell töltse az öblítőt, amelyen egy virág alakú szimbólum látszódik.

Kínálatunkban rengeteg típusú öblítőt találhat, amelyek mindegyike kiváló minőséget képvisel, tekintse meg és válassza ki kedvenc illatát!

Frosch öblítő

A Frosch márka öblítői azon kívül, hogy a textíliák ápolásában játszanak meghatározó szerepet, a fenntarthatóság és környezetvédelem terén is élen járnak. A márka öblítői úgy lettek kifejlesztve, hogy garantálják a ruhák frissességét, puhaságát és finom illatát.

Az öblítők alapvetően azért kerülnek alkalmazásra, hogy a ruhák tapintása kellemesebb, lágyabb legyen, de a Frosch öblítők ennél jóval többet nyújtanak, többek között nem tartalmaznak mesterséges színezékeket, illatanyagokat vagy tartósítószereket, és a bennük lévő természetes összetevők, például az esszenciális olajok, valamint növényi kivonatok mindegyike gondosan van kiválasztva. A Frosch öblítők környezetbarát csomagolásban kerülnek forgalomba, jellemzően újrahasznosított anyagokból készült flakonokban, ezzel is csökkentve az ökológiai lábnyomot.

A márka filozófiája szerint az öblítők az otthonunkban és a világban egyaránt pozitív változást képesek előidézni. Ez a szemléletmód hozzájárul ahhoz, hogy a Frosch öblítők az allergiára hajlamosak számára is ideálisak legyenek, mivel a természetes összetevők minimalizálják az irritációt és az allergiás reakciók kialakulását. Nem csak az emberi szervezet számára, de a környezetnek is megkönnyebbülés, hogy ezek az öblítők biológiailag könnyen lebomlóak.

Az illatok változatossága is figyelemre méltó, a természetes esszenciák széles skáláját kínálják, hogy mindenki megtalálja a számára legkellemesebb aromát, legyen szó akár a friss citrusok éltető illatáról, akár a levendula megnyugtató hatásáról, a Frosch öblítők sorra állítják fel azokat az élményeket, amelyekkel az otthoni mosás valódi rituálévá válik.

Coccolino öblítő

A Coccolino már évtizedek óta ismert mosószer márka, amit nagyon sokan szeretnek. A márka az elmúlt évek során igyekezett folyamatosan fejlődni és a jövőben is ez az elsődleges cél. A Coccolino öblítők nem csak remek illattal borítják be kedvenc ruhadarabjainkat, hanem védik és ápolják az anyagot, legyen szó akár színes vagy sötétebb darabokról. A Coccolino öblítőkbe olyan összetevők és szérumok is kerültek, melyek mélyen behatolnak az anyagba és erősebbé teszik a szövetszálakat, ezzel pedig elérhetjük, hogy a ruha mindig úgy nézzen ki, mintha új lenne. A Coccolino öblítők ráadásul azt is elősegítik, hogy a ruhák ne nyúljanak ki.

Lenor öblítő

Az öblítők az egyik legfontosabb elemei a mosási folyamatoknak, elsődleges feladatuk, hogy finom illatot kölcsönözzenek a tiszta ruháknak. A Lenor először 1963-ban jelent meg Németországban és azóta is sikereket-sikerre halmoz. A Lenor tehát rendkívül népszerű az öblítők piacán, számos háztartás dönt a márka mellet. A Lenor öblítők lágyabbá és rugalmasabbá varázsolják az anyagot, így a ruhák sem lesznek gyűröttek, arról nem beszélve, hogy száradás után még a vasalás is könnyebbé válik. A Lenor öblítők olyan összetevőket tartalmaznak, amelyek kicsi eséllyel okoznak bőrirritációt, így az allergiára hajlamos emberek is nyugodtan alkalmazhatják.

Silan öblítő

A Silan 1960-ban jelent meg az öblítők piacán azzal a szlogennel, hogy „Nincs többé száraz, kemény ruha!”. A márka az elmúlt évek során számos megújuláson esett át, rengeteg illatot piacra dobtak, melyek garantáltan hosszantartó frissességet biztosítanak, akár a nap 24 órájában. Rendelkezésre állnak olyan Silan öblítők is, amelyek egyedülálló parfümtechnológiával készültek. A Silan öblítőkben fellelhető illatanyag összetevők eltérő párolgási jellemzőkkel bírnak, ezáltal az illatanyagok késleltetve szabadulnak fel, ezért lehet hosszasan érezni a frissességet. A márka kizárólag olyan összetevőket használ az öblítőkben, amelyek szakszerű teszteléseken esnek át.