Padlóápolás

Válassza a megfelelő ápolót a parkettához, a laminált padlóhoz, vagy a kerámia kőhöz, s sokáig élvezheti a padló eredeti állapotát. Ha szeretne hosszantartó illatot az otthonában válasszon illatosított padlóápolóink közül.

Padlóápoló termékek

Padlóápolás

A padlóápolására célszerű nagy hangsúlyt fektetni és utána járni, hogy az adott típusú burkolat pontosan milyen tisztítást igényel. Ma már számtalan kiváló tisztítószer közül választhatunk, amelyek hozzájárulnak még a legmakacsabb szennyeződések eltávolításához is. Amennyiben alapos tisztítást szeretnénk végezni fontos, hogy válasszunk minőségi márkák közül. A laminált padlókhoz, parkettákhoz, illetve csempékhez is vannak külön ápolószerek, amelyek segítenek megőrizni eredeti kinézetüket, ráadásul a fényességük megtartásához is hozzájárulnak.

A jó padlóápolók a friss illatokról is gondoskodnak és nem hagynak foltot vagy csíkot maguk után. A tisztítószereken kívül még az is meghatározó, hogy milyen felmosószettel végezzük a műveletet, ugyanis az olcsó kategóriás termékcsaládok nem bizonyulnak jó választásnak.

Kínálatunkban remek tisztítószerek közül válogathat, melyek megteremtik otthonában a makulátlan tisztaságot és megkönnyítik a padlóápolást.