Padlóápolás

Válassza a megfelelő ápolót a parkettához, a laminált padlóhoz, vagy a kerámia kőhöz, s sokáig élvezheti a padló eredeti állapotát. Ha szeretne hosszantartó illatot az otthonában válasszon illatosított padlóápolóink közül.

Padlóápoló termékek

Padlóápolás

A padlóápolására célszerű nagy hangsúlyt fektetni és utána járni, hogy az adott típusú burkolat pontosan milyen tisztítást igényel. Ma már számtalan kiváló tisztítószer közül választhatunk, amelyek hozzájárulnak még a legmakacsabb szennyeződések eltávolításához is. Amennyiben alapos tisztítást szeretnénk végezni fontos, hogy válasszunk minőségi márkák közül. A laminált padlókhoz, parkettákhoz, illetve csempékhez is vannak külön ápolószerek, amelyek segítenek megőrizni eredeti kinézetüket, ráadásul a fényességük megtartásához is hozzájárulnak.

A jó padlóápolók a friss illatokról is gondoskodnak és nem hagynak foltot vagy csíkot maguk után. A tisztítószereken kívül még az is meghatározó, hogy milyen felmosószettel végezzük a műveletet, ugyanis az olcsó kategóriás termékcsaládok nem bizonyulnak jó választásnak.

Kínálatunkban remek tisztítószerek közül válogathat, melyek megteremtik otthonában a makulátlan tisztaságot és megkönnyítik a padlóápolást.

A padlóápolás elengedhetetlen a belső terek tökéletes megjelenéséhez és a padló élettartamának növeléséhez. A padlóápolás menete az anyagtól függően változhat, például a parketta igényelhet lakkozást vagy olajozást, míg a kerámia burkolatnak főként porszívózásra és nedves felmosásra van szüksége.

A padlókon gyakran felhalmozódnak a szennyeződések, ami nem csak esztétikailag zavaró, hanem károsíthatja is a felületet. A napi vagy heti porszívózás csökkenti az ilyen típusú problémák kockázatát. Mindig használjunk olyan tisztítószert, amelyet a padló típusához ajánlanak. Az agresszív vegyszerek nem csak a padlót tehetik tönkre, hanem az egészségre és a környezetre nézve is károsnak bizonyulhatnak.

A túlzott nedvesség sok padlófajtánál gondot okozhat. Például a fa padló könnyen eltorzulhat vagy elszíneződhet, ha túl sokáig érintkezik vízzel. Amennyiben felmostuk a padlót, győződjünk meg róla, hogy jól kiszárad.

A bútorok és egyéb nehéz tárgyak karcokat hagyhatnak a padlón. Ezen kívül a kavicsok és más apróságok, amelyek a cipő alatt bekerülnek a házba, szintén roncsolhatják a felületet. Érdemes szőnyeget vagy lábtörlőt használni, hogy elkerüljük az efféle eseteket.

SOFIX

A Sofix padlóápoló szerek a hosszantartó tisztaság, továbbá védelem garanciáját jelentik. Kiemelkedő összetételük révén a padlók ragyogóan tiszták, továbbá megfelelően védettek maradnak. Nagyszerű választás bármilyen jellegű kemény padlóburkolathoz, beleértve a laminált, csempés, továbbá linóleum padlókat is. A Sofix termékeket a megbízhatóságuk, ezen kívül hatékonyságuk okán választják oly sokan a mai napig is. Ezzel együtt a márka a felületeket teljes mértékig kíméli.

WELL DONE

A Well Done padlóápoló szerek az ápolás, valamint védelem teljes spektrumát kínálják. Effektív formulájuk megbízhatóan támadja meg a szennyeződéseket, valamint frissíti a padlókat, ahol használják ezt a szert. Különösen ajánlottak otthoni használatra, de alkalmasak közösségi terek, akár irodai környezetekben is. A Well Done termékek a könnyű használat, továbbá a kiemelkedő hatásfok okán népszerűek. A márka elkötelezett a folyamatos fejlődés és a megszokott minőség iránt, permanensen fejleszti termékeit a felhasználói igények kielégítésének megfelelően.

DALMA BLUE – DALMA PINK

A Dalma Blue és a Dalma Pink padlóápoló szerek a minőség, valamint ár-érték ráta tökéletes kombinációját kínálják a felhasználók felé. Effektív felépítése révén a padlók hosszú ideig megőrzik szépségüket és persze a tisztaságukat. Ideális választás otthonokban tisztántartásásra, ezen kívül a költséghatékonyság is fő szempont ezeknél a padlóápolási szereknél. A Dalma termékek megbízhatóak, ezen kívül könnyen használhatók, így ideálisak napi szinten történő biztonságos padlóápoláshoz.