Vízkőoldó és sósav

Ma már gyerekjáték a vízkőoldás. Varázsolja tisztává a fürdőszobáját az új fajta vízkőoldókkal, s a kellemetlen szúrós szagokat is mellőzheti, az illatosított tisztítószerekkel.

Vízkőoldók és sósavak

Vízkőoldó és sósav

A vízkő rengeteg kellemetlenséget tud okozni, egyáltalán nem könnyű eltávolítani a felületekről, ráadásul rendszeresen visszatérő jelenség. Szerencsére ma már számos vízkőoldó közül választhatunk, amelyek alaposan ragyogóvá varázsolják a felületeket, persze csak akkor, ha minőségi, megbízható márkát választunk. A vízkőoldók szagra sem kellemetlenek, a legtöbb típusú leginkább illatos, így a helyiségben a frissességet is könnyen megteremthetjük. A kávéfőzőhöz, vízforralóhoz külön kapható speciális vízkőoldó, ami tökéletesen tisztává varázsolja a készülékeket.

A vízkő a fürdőszobát sem kíméli, éppen ezért a csaptelepek vízkőoldását is rendszeresen célszerű elvégezni. A zuhanykabint is érdemes heti szinten tisztítani, főleg, ha minden nap éri víz a felületet. A legtöbb vízkőoldót használat után javasolt bő vízzel leöblíteni, majd szárazra törölni az érintett területet. Kínálatunkban kizárólag olyan márkákat találhat, amelyek megbízhatóak és pillanatok alatt segítenek megszabadulni a vízkőtől.