Wc tisztítók és illatosítók

Könnyen választhat a különböző márkájú és illatú wc tisztítóink közül, mellyel higiénikusan tarthatja toalettjét. Előzze meg a vízkő lerakódást, a kellemetlen szagokat és a baktériumok elszaporodását.

Wc tisztító és illatosító termékeink:

Wc tisztítók

A mai higiéniai szabványoknak megfelelően a WC tisztítás kiemelten fontos a modern otthonokban. Nem csupán az esztétikai szempontok miatt, de a baktériumok és vírusok elkerülése végett is nélkülözhetetlen a rendszeres és alapos higiénia. Az ehhez használt eszközök közül a WC tisztító gélek kiemelt szerepet játszanak, hiszen ezek segítségével nem csak a látható szennyeződéseket tudjuk eltávolítani, hanem a mikroszkopikus kórokozókat is. A WC tisztító gélek alapvető feladata, hogy a WC-kagyló belsejében található szennyeződéseket, lerakódásokat maradéktalanul eltüntessék, ezen kívül a felületet fertőtlenítsék és kellemes illatot biztosítsanak. A minőségi wc tisztítók még a vízkővel is elbánnak.

A tisztítószereket, géleket két fő kategóriába sorolhatjuk, vannak közvetlenül a WC kagylóba önthető típusúak és a WC peremére felszerelhetőek. A termékek többsége klórt vagy más erős adalékanyagot tartalmaz, amely fertőtleníti a felületet és hosszan tartó friss illatot hagy maga után. A wc csészébe rakható illatosítók hosszabb ideig biztosíthatják a tisztaságot, mivel minden öblítésnél leoldódik a blokk egy része. Kínálatunkban többféle márkájú és illatú wc tisztító közül válogathat, így garantált, hogy megtalálja kedvencét!

A Bref nemcsak a WC-k tisztán tartásában jeleskedik, hanem frissítő hatásával is. Több évtizedes jelenléttel büszkélkedhet a háztartási tisztítószerek világában, és számtalan innovatív megoldást biztosítanak. A kínálatban találhatóak akasztható golyócskák, blokkok, géles állagú tisztítók és automata rendszerek. Továbbá sok termékük kiváló vízkő elleni védelemmel is rendelkezik, megelőzve a lerakódásokat. Az antimikrobiális összetevőik révén pedig hatékony védelmet nyújtanak baktériumok és mikrobák ellen az öblítések alkalmával.

A WC Duck, vagy rövidebben Duck, nem csak a makacs szennyeződések ellen harcol, hanem az antimikrobiális védelme révén kiirtja a kórokozókat is. Az egyedülálló kialakítása miatt még a nehezen elérhető, WC-csésze alatti területeken is hatékony. Azonban a Duck nem csak hatékonyságában egyedülálló, hanem abban is, hogy kellemes, friss illatot hagy maga után.

A Domestos klóralapú formuláinak köszönhetően hatékonyan lép fel baktériumok, gombák és vírusok ellen. Érdemes azt is tudni, hogy termékeik nem korlátozódnak kizárólag a WC-csészékre: csempéken és fugákon is egyaránt hatásosak, ahol a kórokozók gyakran szívesen megtelepednek.