Általános szerződési feltételek

A weboldalon lévő termékeket regisztráció nékül is be tudja tenni a kosarába.

A rendelést visszaigazoló levelet küldünk az Ön email címére!

Üzletszabályzat

A www.drogeria-online.hu weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:

A www.drogeria-online.hu weboldalai, illetve annak tartalma, vagy bármely részlete szerzői jogvédelem alá esnek. A weboldal teljes tartalma (az adatbázisok tartalma, cikkek, logók, fotók és a képi megjelenítés teljes eszköztára), a weboldalon bemutatásra kerülő vagy eladásra kínált termékek szöveges leírása és állománya, azok ajánlása, a termékek felépítéséről, tartalomjegyzékéről szókincséről, felhasználóiról, extráiról és szintjéről megadott szöveges tartalmak teljes egésze vagy bármely részlete a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvényben foglaltak szerint védelem alatt áll. A képek illusztrációként a termék beazonosítását szolgálják. A www.drogeria-online.hu tulajdonosának előzetes írásbeli engedélye nélkül tilos a weboldalak tartalmának egészét vagy részeit bármilyen formában felhasználni, reprodukálni, átruházni, terjeszteni, átdolgozni vagy tárolni.

Az oldal tulajdonosai arra törekednek, hogy a weboldalt folyamatosan a lehetőségeik szerinti legmagasabb színvonalon tartsák. Az esetleges technikai fennakadásokból eredő károkért az üzemeltetők felelősséget nem vállalnak. Az oldal tulajdonosai mindennemű változás - ide értve az esetleges szüneteltetését és megszűntetésének - jogát is fenntartják. Előfordulhat, hogy a weboldalakon a www.drogeria-online.hu akaratától és ráhatásától független változtatás történik, mely esetben a www.drogeria-online.hu semmilyen természetű felelősséget nem vállal a megjelenő weboldalai pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a honlapon elérhető információk, dokumentációk vagy más írott anyagok tekintetében.

Az oldal tulajdonosa nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből származnak

A Weboldalt az oldal tulajdonosa adott állapotban, minden szavatossági vagy egyéb hasonló kötelezettség vállalása nélkül nyújtja és a Weboldalon elérhető valamennyi tartalom kizárólag tájékoztató jellegű. A Weboldalon hozzáférhető tartalom (ideértve a Weboldal működése során használt szoftvert is) pontosságáért, megbízhatóságáért, teljességéért és a Weboldal használatából eredő vagy azzal összefüggésben keletkező károkért vagy egyéb következményekért az Üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal illetve mindennemű felelősségét kizárja az alkalmazandó jog által megengedett legnagyobb mértékben, még abban az esetben is, ha a károk bekövetkezésének lehetőségéről a felhasználót tájékoztatták.

Az oldal tulajdonosa bármely, a weboldalak használata során tudomására jutott személyes adatot a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvény rendelkezései szerint kezeli.

Az oldal tulajdonosa nem vállal továbbá semmilyen felelősséget a Weboldalról ugrópont, egyéb link vagy más úton elérhető bármely más honlap tartalmáért sem. Az ilyen honlapok elérését az Üzemeltető a felhasználók kényelme érdekében biztosítja, ami nem jelenti azt, hogy az Üzemeltető egyetért az ilyen honlapok tartalmával, vagy azt jóváhagyólag támogatja. Ezen túlmenően a felhasználók felelőssége és kötelessége a vírusok és minden más káros tartalom elleni védekezés, illetve annak biztosítása, hogy a kiválasztott weboldalakról ilyenek ne kerülhessenek számítógépükre.

A www.drogeria-online.hu oldal tulajdonosa fenntartja a jogot, hogy weboldalait bármikor módosítsa vagy átdolgozza, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse. Az oldal tulajdonosa nem garantálja, hogy a weboldalakhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes lesz. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget az oldal tulajdonosa kifejezetten kizárja.

Az oldal tulajdonosa nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a www.drogeria-online.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

ÁSZF

A www.drogeria-online.hu webshop általános szerződési feltételei

A rendelésem leadásával kijelentem, hogy az alábbi feltételeket elolvastam, megértettem, tudomásul vettem és magamra nézve kötelezőnek ismerem el.

Az eladó:

E-Drogéria Kft.

1202.Budapest Tátra tér 1. 43. Üzlet

Adószám: 25707326-2-43

Cégjegyzékszám:01-09-333879

 

A szerződés tárgya

A www.drogeria-online.hu online tisztítószer shopban feltüntetett termékek. Az értékesített termékek minden esetben új termékek.

Rendelés, vásárlás
Telefonon, faxon, e-mailen, levélben leadott rendeléseket nem áll módunkban elfogadni. Ettől eltérő rendelkezés kizárólag külön szerződés alapján lehetséges.

Az internetes áruházban bárki vásárolhat, aki a rendeléshez szükséges adatokat, a rendelés előtt maradéktalanul megadja és elfogadja jelen általános szerződési feltételeket és magára nézve azt kötelező jellegűnek tekinti.

Termékeinket a www.drogeria-online.hu  oldalon keresztül lehet megvásárolni, amely kiszállítással jut el Önhöz vagy személyesen átveszi üzletünkben, a megrendelt termékeket a visszaigazolástól számított 5 munkanapig tároljuk.

Szállítási és fizetési módok:

Az utánvétes, illetve az ingyen kiszállításos csomagot készpénzzel,bankkártyával vagy előre utalással tudja kifizetni.

Vételár, fizetési feltételek:

A termékek feltüntetett ára Bruttó vételár, azaz tartalmazza az Áfa-t.

A feltüntetett Bruttó vételár tartalmazza a termék csomagolási díját is. A szállítási költségről a megrendeléskor illetve a „Szállítás” pontban kap tájékoztatást. A termék vételárát a kiszállításkor, a kiszállítást végző személynek, készpénzben vagy bankkártyával forintban kell megfizetni. Külföldre csak egyedi megállapodás és előre utalási fizetési móddal tudunk szállítatni.

Előre utalásra, előzetesen E-mail formában az info@drogeria-online.hu címre leadott jelzést követően van lehetőség.

Szállítási feltételek, határidők:
A megrendelt termékek kiszállításáról és annak várható idejéről, a kiszállítás megkezdését megelőző napon e-mail formájában tájékoztatjuk. A kiszállítás munkanapokon 8 és 16 óra között történik. Hétvégén illetve ünnepnapokon a kiszállítás szünetel. A megrendelt termékeket legkorábban a rendelést követő első munkanapon szállítjuk ki. Sikertelen kiszállítás esetén, kiszállítást 5 munkanapon belül ismételten megkíséreljük. Második sikertelen kiszállítás esetén a megrendelést töröljük és a „felelősség korlátozása” pontban leírtak szerint járunk el.

Az árucikkek cseréje:

A vevő feladata a kiszállított csomag sértetlenségét ellenőrizni. A csomag átvételével a vevő elismeri, hogy a csomag sértetlen. Amennyiben a termék bontatlan csomagban de – bizonyítottan - sérült vagy pontatlan beltartalommal, érkezik, úgy a terméket, a bejelentést követő 14 munkanapon belül visszacseréljük. Cserét kizárólag azon bejelentéseknél tudunk végrehajtani, melyek az átvételt követő 3 munkanapon belül megtörténnek, írásos - e-mail - formában, a info@drogeria-online.hu címen. A hibás terméket – költségmentesen - minden esetben a rendelésnek megfelelő – hibátlan – termékre cseréljük ki. Hibás teljesítés esetén pénzvisszafizetés nem lehetséges.

Vásárlástól való elállás joga
A vevő jogosult a vásárlástól elállni, legkésőbb a kézhez vételtől számított 14. munkanapon belül. Amennyiben a vevő eláll a vásárlástól, úgy azt a vevoszolgalat@drogeria-online.hu e-mail címen „lemondás” subject-el a rendelési adatokkal az e-mailben a rendeléshez használt regisztrált e-mail címről jelezheti . Ebben az esetben a vevőt semmilyen költség nem terheli.

Vevő az áru átvételét követő 14 munkanapon belül indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. A vevő ezen esetben saját költségén visszaküldheti a bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket, melynek árát az E-Drogéria Kft. visszautal a vásárlónak. Kizárólag bontatlan szállítói csomagolásban lévő terméket lehet visszaküldeni. A szállítási díj jóváírására nincs lehetőség.

A csomagolás sérüléséből adódó költségek a vásárlót terhelik.

Az elállási jogot nem gyakorolhatják a vásárlók amennyiben felbontják a csomagolást és használatba veszik a terméket, mivel az gazdaságilag értéktelenné válik.

A termék vételárának visszatérítése utalással történik, legkésőbb a visszaküldést követő 30. napig. Az utaláshoz szükséges számlaszámot a vásárlónak kell a vevoszolgalat@drogeria-online.hu e-mail címre eljuttatni, mely levélben a vevő köteles feltüntetni a rendeléskor megadott adatokat is.

Felelősség korlátozása:

Az E-Drogéria Kft. nem vállal felelősséget az www.drogeria-online.hu oldalon bekövetkezett technikai problémák okozta káreseményekért, szerver hibákért, működési rendellenességekért.

Abban az esetben, ha a vásárló bármilyen formában megsérti a szabályokat – többszöri sikertelen kiszállítás, helytelen adatok megadása, csalásra tett kísérlet, szándék - a E-Drogéria Kft. érvénytelennek nyilváníthatja a vásárlást, és a vevőt kizárhatja a későbbi vásárlás/kiszolgálás/kiszállítás folyamatából és kártérítési igénnyel léphet fel, melynek értékhatára az okozott közvetlen és közvetett károk összessége.

CIB online bankkártyás fizetés téjékoztatók: