Jogi nyilatkozat

E-drogéria Kft. - Jogi nyilatkozat


A www.drogeria-online.hu weboldalon található tartalmak az itt olvasható jogi nyilatkozat, szerzői jogi védelem és adatvédelmi szabályzat hatálya alá tartoznak.

A www.drogeria-online.hu oldal böngészésével Ön elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket, illetve szabályokat.

 

Felelősségvállalás:


Az E-drogéria Kft., a www.drogeria-online.hu weboldal kizárólagos tulajdonosa és üzemeltetője – mindent elkövet annak érdekében, hogy a honlapon elérhető minden tartalom a pontos és naprakész információkat tükrözze és megfeleljen a valóságnak. Ennek ellenére nem vállal felelősséget a megjelenő információkért, azok helyességéért, illetve azok teljességért. Emellett fenntartja a jogot, hogy bármikor értesítés nélkül részben vagy egészben módosítsa, vagy ideiglenesen, vagy véglegesen törölje a honlapon található egyes tartalmakat.

Az E-drogéria Kft. nem garantálja azt, hogy az adott weboldal minden esetben hibátlanul elérhető. Ezzel egy időben nem vállal semmilyen felelősséget azokért a károkért (sem költségekért), melyek a honlap használatából, vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, rendszerhibából, vagy más hasonló okból következik be.

A www.drogeria-online.hu honlapon elérhetőek a weboldalról kivezető linkek. Az E-drogéria Kft. a kivezető linkekkel elérhető külső, más honlapok tartalmáért, helyességéért nem vállal felelősséget. Ezen túl, az ezeken az oldalakon, illetve az Ön által más megadott adatok biztonságáért sem vállal felelősséget az E-drogéria Kft.

 

Adatvédelem – személyes adatok védelme:


A honlap tulajdonosa és üzemeltetője az E-drogéria Kft. a weboldal üzemeltetése során tiszteletben tartja a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. törvényt és ennek rendelkezései szerint jár el.

 

Szerzői jogi védelme:


A www.drogeria-online.hu weboldalon egyedi tartalmak találhatóak. Ennek értelmében az oldalon található minden képi, hang és szöveges tartalom, illetve azok elrendezése szerzői jogi alatt állnak. Ezek az E-drogéria Kft., illetve szerződött partnerei szellemi tulajdona. A weboldalon található tartalmak felhasználását kizárólag az E-drogéria Kft., illetve szerződött partnerei jogosultak. A szerzői jog és védjegy jogosultjai minden jogot fenntartanak. A jogosulatlan felhasználás büntető és polgári jogi következményeket von maga után.